Естествено си прав донякъде,но съществува една неизменна основа на база на която само се променя входа,стопа,изхода и времетраенето на сделката според моментното състояние не на пазара като цяло а само на търгуваният инструмент.
Това би бил Светият Грал,предполагам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, трябва да имаме основата но всяка ситуация си е сама за себе сиЕстествено си прав донякъде,но съществува една неизменна основа на база на която само се променя входа,стопа,изхода и времетраенето на сделката според моментното състояние не на пазара като цяло а само на търгуваният инструмент.
Това би бил Светият Грал,предполагам.Например всички имаме шофьорски книжки, но всеки шофира по различен начин
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами такива хора са много работливи и явно са забогатели неусетно и не си променят навиците. Сетих се за един българин пак в САЩ, който когато емигрирал през 90-те години не знаел езика и работел по бензиностанции.
Обаче бил добър инженер и след като работел в една американска фирма се замогнал и си направил собствена и вече бил милионер. Но и сега ставал в 5 часа, за да ходи да бачка в офиса и когато имал проекти спял там.
Вероятно друг има кяр от парите му - жена и деца?![]()
това вече си е работохолизъм и го разбирам просто човека си обича работатаАми такива хора са много работливи и явно са забогатели неусетно и не си променят навиците. Сетих се за един българин пак в САЩ, който когато емигрирал през 90-те години не знаел езика и работел по бензиностанции.
Обаче бил добър инженер и след като работел в една американска фирма се замогнал и си направил собствена и вече бил милионер. Но и сега ставал в 5 часа, за да ходи да бачка в офиса и когато имал проекти спял там.
Вероятно друг има кяр от парите му - жена и деца?то винаги хората които се намират около такива намазват
penman (03-09-2014)
А относно конкурсите не съм съгласен, че е място за показване на стратегии. Напротив - състезателния характер изисква да търсиш бързи и стабилни печалби, а не да се влачиш в някой
дългосрочен рейндж. Често се влиза с цял акаунт и каквото сабя покаже - или яка печалба или фалит. (редовен номер)![]()
Абе и в САЩ си има милионери, които харчат на поразия, така че зависи от човека, не от държавата в която се намира.Първоначално написано от penman Виж мнението
Бях чел за едно проучване в Щатите, където бяха поканили десетина милионери, за да ги разпитват как се обличат, колко харчат за ядене, пиене и други екстри.
И се оказа, че всички са много пестеливи и дори единият пиеше от най-евтината бира, а друг "още го боляло сърцето", че дал 400 долара за костюм, но нямало как -
дъщеря му се женела. Просто хората цепят всяка стотинка и затова ги имат в повече. В България може би бая хора забогатяха по лесен и не толкова трудоемък начин и затова
често правят показно, харчейки огромни суми за боклуци.
тука и аз се чудя кой какви стратегии ще извадиА относно конкурсите не съм съгласен, че е място за показване на стратегииедва ли на състезанието някой ще търгува със същата стратегия която ползва по принцип
![]()
Аз вече си мисля, че това състезание никога няма да започне, защото вече цяла седмица не ми тръгва платформата за него.
Имам опит с метатрадер 4 и подобни грешки са ми ги оправяли за минути в предишни случаи. Нищо лично, само констатирам.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Не се пише печелим, а пичелимПускам тази тема, защото мисля, че ще е полезна за всеки начинаещ и не толкова начинаещ, но отскоро открил бонус сметка в Инстафорекс. Този брокер има определени правила за търгуване с бонус сметката и всъщност аз самият не ги знам всичките или ако знам част от тях, то не мога да си ги разтълкувам на 100%. Затова ще е супер, ако се включат и хора от щаба на Инстата да обясняват подробно спорните казуси. За целта не се смущавайте и задавайте въпроси на поразия и най вече давайте примери от вашата практика, при които сте сте сблъсквали с някои от правилата. Имате думата!
---------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН