Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg
Важно е не кой е откраднал парите, а парите да не излизат от системата ,,,, тогаз сичко ще е окей, би казал г-н Искров!
.... и хората без депозити в КТБ-то предлагам много-много да не пишат тука., моля ви ,не задръствайте тази тема отдушник с глупостите си,,
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (02-09-2014)
те нека си пишат ама поне да е по темата.. щото има хора дето действително ги интересува "проблема КТБ" и влизат тука да се информират или обсъдят актуалната ситуация...и хората без депозити в КТБ-то предлагам много-много да не пишат тука., моля ви ,не задръствайте тази тема отдушник с глупостите си
----------
е нали Чобанов само преди месец казваше, че дълга не се е увеличил.. имам чувството, че Чубанов леко ме е излъгал.. а толкова много му вярвах...http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg
Важно е не кой е откраднал парите, а парите да не излизат от системата ,,,, тогаз сичко ще е окей, би казал г-н Искров!![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мен лично ме интересува! На кой беше екзотичната идея да се плащат малки суми на вложителите ите нека си пишат ама поне да е по темата.. щото има хора дето действително ги интересува "проблема КТБ" и влизат тука да се информират или обсъдят актуалната ситуация...
----------
е нали Чобанов само преди месец казваше, че дълга не се е увеличил.. имам чувството, че Чубанов леко ме е излъгал.. а толкова много му вярвах...
защо самите те не я одобряват?
НЕ! определено не съм съгласен с теб, не трябва да се допускат , понеже ТАПИРИТЕ освен че са преживни жуотни, са и диви жиотни и могат да си акат дет си искат без задръжки, което е бая разочароващоте нека си пишат ама поне да е по темата.. щото има хора дето действително ги интересува "проблема КТБ" и влизат тука да се информират или обсъдят актуалната ситуация...
----------
е нали Чобанов само преди месец казваше, че дълга не се е увеличил.. имам чувството, че Чубанов леко ме е излъгал.. а толкова много му вярвах....
е тя борбата е затова кой управлява статистиката на Републиката е за това, на Чобавнов и компания да им излязат моментните сметки.
Иначе статията е оптимистична, затънали сме до колене някъде на ниво държава, само не се сещам колко е междуфирмената,но реалната, понеже един и същ дълг влиза в статистиката два пъти от главния изпълнител и под изпълнителите.... абе като добавим междуфирмената към държавния дълг, някъде до кръста сме затънали, но има мегдан до 60% процента от БВП-то. то това което е влязло като ликвидност в ПИБА навярно е излязло вече или поне на падежа ще излезе, не вярвам да не излезе от там въпреки че на ПИБА им е много изгодно на 2.2% да се финансират от държавата, но тези 1,2 млр. в ПИБА не ги брой за дълг понеже те не са изхарчени, а са моментна ликвидна подкрепа, напускането на депозитите не е проблем, ако качеството на кредитния портфейла е в границите на нормалното за сферата, и всеки нормален инвеститор ще застане в подкрепа на добър кредитен портфейл посредством облигационен заем например, но ако не е добър портфейла, то ги брой за "малко" изхарчени.![]()
А то ние кога ли не сме били затънали? Колко пъти затягахме коланите и ни очакваше светлоНЕ! определено не съм съгласен с теб, не трябва да се допускат , понеже ТАПИРИТЕ освен че са преживни жуотни, са и диви жиотни и могат да си акат дет си искат без задръжки, което е бая разочароващо.
е тя борбата е затова кой управлява статистиката на Републиката е за това, на Чобавнов и компания да им излязат моментните сметки.
Иначе статията е оптимистична, затънали сме до колене някъде на ниво държава, само не се сещам колко е междуфирмената,но реалната, понеже един и същ дълг влиза в статистиката два пъти от главния изпълнител и под изпълнителите.... абе като добавим междуфирмената към държавния дълг, някъде до кръста сме затънали, но има мегдан до 60% процента от БВП-то. то това което е влязло като ликвидност в ПИБА навярно е излязло вече или поне на падежа ще излезе, не вярвам да не излезе от там въпреки че на ПИБА им е много изгодно на 2.2% да се финансират от държавата, но тези 1,2 млр. в ПИБА не ги брой за дълг понеже те не са изхарчени, а са моментна ликвидна подкрепа, напускането на депозитите не е проблем, ако качеството на кредитния портфейла е в границите на нормалното за сферата, и всеки нормален инвеститор ще застане в подкрепа на добър кредитен портфейл посредством облигационен заем например, но ако не е добър портфейла, то ги брой за "малко" изхарчени.
бъдеще, но то се случи само за тесен кръг хора от властта и разни олигарси?!![]()
и както изглежда ще продължаваме да затягаме коланите,за сметка
на олигарсите които отново ще се облажат..................
Те всички западни държави са затънали до гуша с дългове, ама някак това за тях не е проблем като чели.НЕ! определено не съм съгласен с теб, не трябва да се допускат , понеже ТАПИРИТЕ освен че са преживни жуотни, са и диви жиотни и могат да си акат дет си искат без задръжки, което е бая разочароващо .
Иначе статията е оптимистична, затънали сме до колене някъде на ниво държава, само не се сещам колко е междуфирмената,но реалната, понеже един и същ дълг влиза в статистиката два пъти от главния изпълнител и под изпълнителите.... абе като добавим междуфирмената към държавния дълг, някъде до кръста сме затънали, но има мегдан до 60% процента от БВП-то. то това което е влязло като ликвидност в ПИБА навярно е излязло вече или поне на падежа ще излезе, не вярвам да не излезе от там въпреки че на ПИБА им е много изгодно на 2.2% да се финансират от държавата, но тези 1,2 млр. в ПИБА не ги брой за дълг понеже те не са изхарчени, а са моментна ликвидна подкрепа, напускането на депозитите не е проблем, ако качеството на кредитния портфейла е в границите на нормалното за сферата, и всеки нормален инвеститор ще застане в подкрепа на добър кредитен портфейл посредством облигационен заем например, но ако не е добър портфейла, то ги брой за "малко" изхарчени.
не е проблем защото имат работеща икономика, докато при нас , въпреки че дълга ни не е кой знае какво, е трудно изплатим!
а ми нали първата и основна задача на новите ни
управляващи беше да съсипят икономиката ни............
и то по заръката на запада.............