180 пипса са това. 4-ият знак са пипсове, 5-ият са пипети.
15 пипса дневно са добре, не са кой знае колко впечатляващи, но ако устойчиво ги правиш е много добре. Това с колко сделки го постигаш. Стоповете по колко пипса са и съответно таргетите ?
За графиката ти, сам си прецени. Аз самият гледам 2 времеви и 4 тикови фрейма. Като отделно използвам и обема. Но никакви индикатори от твоят тип. Само чист прайс екшън.
За индикатори не мога да ти помогна, за мен не можеш ли да се справиш без индикатори, значи не разбираш индикаторите и действаш на сляпо. Може би и от това ти се случват губещите серии, по същата причина и печелившите периоди, но е без разбиране защо. Просто не си наясно какво точно ти показват дадените индикатори.
US сесията е от 15 часа нататък, а към 17-18 има много добра и ликвидност и волатилност и ако досега си търгувал еврото то едва ли ще имаш проблем в индексите. SP500 и Dow Jones. Още повече че дори да не хванеш първият час на търговия след това има още напълно достатъчно движения да наваксаш. А на теб ти е нужен пазар, който се движи, когато ти си на линия да търгуваш.
Аз допуснах грешката да се съсредоточа само във форекса и това ми беше една от много големите грешки. Няма нужда и ти да я правиш.
И нищо няма да е пагубно.