http://vbox7.com/play:145bc622fd
ijhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
http://vbox7.com/play:145bc622fd
ijhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
-Барман, дай три водки
След малко
- Барман, дай две водки
След малко
-Барман, дай една водка.......... Баф мааму.... колкот по-малко пия, повече ме фаща
![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Град в Бразилия, пълен с неомъжени жени си търси спешно младоженци!
Рай за мъжете по света! Град в Бразилия пълен само и единствено с млади и неомъжени амазонки между 20 и 35 години се превърна в най-желаното място за мъжката част от света. Оказа се, че куп хубавици живеят самотни там и мъже изобщо няма.
http://www.razkritia.com/420863/matr...grad-bez-maje/
а дано и да са богати и ако не ударим кьоравото от форекса да фащаме пътя за Бразилия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй де!Той пък да вземе да се откаже от политическа кариера заради едната екскурзия....
----------
Древногръцка митология не сте ли чели? Те са без мъже, щоту ги ядат...Град в Бразилия, пълен с неомъжени жени си търси спешно младоженци!
Рай за мъжете по света! Град в Бразилия пълен само и единствено с млади и неомъжени амазонки между 20 и 35 години се превърна в най-желаното място за мъжката част от света. Оказа се, че куп хубавици живеят самотни там и мъже изобщо няма.
http://www.razkritia.com/420863/matr...grad-bez-maje/
а дано и да са богати и ако не ударим кьоравото от форекса да фащаме пътя за Бразилия![]()
kypa (04-09-2014)
Малко момиченце тича в кухнята и вика:
- Мамо, мамо, ще си имаме коте!
- Откъде знаеш?
- Чух татко, като говореше по телефона и го покани да дойде утре, когато ти си нощна смяна...
Няколко седмици след сватбата младо момиче звъни разплакано на майка си:
- Мамо, моят мъж пак ми се развика, идвам при теб.
- Не, скъпа, той трябва да си плати за грешките. Аз идвам при теб.
Семеен мъж имал любовница. Решил да си почине и от двете и ги изпратил на почивка на едно и също място.
Връщат се те и всяка направила много снимки.
Вади жена му снимките и започва да му разказва. Посочва любовницата му и казва:
- Тази обиколи всички мъже! Не се спря!
Отива мъжа при любовницата си и тя вади снимки и започва да разказва, показва жена му и казва:
- Тази жена е много скромна! Встрани не поглежда! С мъжа си дойде, с мъжа си си отиде!
- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът.
- Нямате представа колко ми е трудно с нея! Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама и после половин час ми обяснява защо съм є отговорил неправилно....
- Съкровище, можеш ли да играеш на криеница?
- Разбира се, любов моя!
- Тогава може ли да се скриеш, ама така, че да не мога да те намеря никога.
Иванчо пита баща си:
- Тате, ти що си се оженил за мама?
- Видя ли ма, даже и детето се чуди!
Мъж се прибира вкъщи и жена му го посреща още на вратата с въпрос:
- Къде ми е подаръкът за рождения ден?
Мъжът се усмихва нежно и казва:
- Мила, виждаш ли червеното ферари пред сградата?
- УАААААААУ! Виждам го! О, скъпи, благодаря ти...
- Е, радвам се, че ти хареса. Купих ти лак за нокти в такъв цвят...
----------
![]()
Какво доживях да видя....
http://olx.bg/selfi-stik-nova-moda-z...voto-i55079732
![]()
Един господин се родил с каса бира отзад вместо дупе. От лекар на лекар и най гъвкавия го посъветвал да легне по корем на плажа и след два часа да погледне какво има отзад. Вече имал гъз.
В самолет се качват Бил Гейтс, Майкъл Джордан, папата и скаут с раница с храна. В един момент от полета пилотът излиза от кабината и казва:
- Самолетът пада, ние сме пет човека, а парашутите са четири – взима парашут и скача.
Майкъл Джордан разблъсква всички:
- Аз съм най-великият баскетболист в света, трябва да оцелея! – взима си парашут и скача.
Бил Гейтс се промъква мазно между папата и скаута и измъква един парашут:
- Аз съм най-умният човек в света, трябва да бъда спасен! – и скача.
Остават папата и скаута с един парашут. Папата:
- Сине мой, аз съм стар, Бог ще се погрижи за мен, скачай, спасявай се.
- А-а-а, няма нужда. Най-умният човек в света скочи с раницата с храната.