http://prikachi.com/images.php?images/943/7564943l.png
старта на демото е с 5к$
за 2 седмици почти направен по 3 май не е зле ?!
а отностно това, че не си чела много внимателно...добре се опитваш да минеш метър...ама не става...![]()
MetaTrader 4
MetaTrader 5
Web Terminal
Друга
Ха ха - добре си ме подредил - била съм се заяждала с теб.(понякога съм малко немарлива в четенето на отговорите на постовете ми, сори за забавата.) Иначе много добре ми разбра главицата - за твоя стил на търговия - близки лимити с големи обеми, Нинджата сигурно пасва по-добре от МТ. Ние с далечните цели с малък капиталец/обемчета мое да си стоим и на МТ засега.
Тая успеваемост за 104 сделки е добра, но пък няма гаранция, че малкото неуспешни не са изяли печалбата на успешните. Искам да кажа, че по-важен е профит фактора (съотношението вложен капитал/спечелен капитал от сделките), отколкото % успешни/неуспешни сделки както са посочени в отчета ти.
Пп: Направо може да го даваш тоя телефон - постигала съм такава успеваемост, че и профит фактор към 10-20 съм имала за няколко месеца. Ако не се брои това, че после в други моменти съм се излагала, понеже... бе не му е тук мястото да обяснявам защо, само се надявам да не си повтарям грешките.
http://prikachi.com/images.php?images/943/7564943l.png
старта на демото е с 5к$
а отностно това, че не си чела много внимателно...добре се опитваш да минеш метър...ама не става...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
L1914 (27-08-2014), Emil Enchev (27-08-2014), kypa (14-08-2016)
Направен по 2,46.. ми не е зле. Въпросът е да се запази във времето. Че и аз миналия месец направих подобен резултат, по-точно 3,5 увеличение на капитала, но пък този хич не ми е така вървежен. А и с по-голям капитал винаги е по-широко около врата - може да се поемат и неутрализират много повече грешни входове; зависи от стила на търговия де.. Бе добре си се справил засега.http://prikachi.com/images.php?images/943/7564943l.png
старта на демото е с 5к$
Неее..... чета внимателно, но със закъснение понякога - не мога хем всички да ви прочета, хем да се разнемагам по графиките.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-08-2014 на 22:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (14-08-2016)
Ей, ... хиено алчна ...http://prikachi.com/images.php?images/943/7564943l.png
старта на демото е с 5к$
а отностно това, че не си чела много внимателно...добре се опитваш да минеш метър...ама не става...
Остъй нещо и ний да клъвнем ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
след като се занимаваш с търговия би трябвало да знаешНаправен по 2,46.. ми не е зле. Въпросът е да се запази във времето. Че и аз миналия месец направих подобен резултат, по-точно 3,5 увеличение на капитала, но пък този хич не ми е така вървежен. А и с по-голям капитал винаги е по-широко около врата - може да се поемат и неутрализират много повече грешни входове; зависи от стила на търговия де.. Бе добре си се справил засега.![]()
Неее..... чета внимателно, но със закъснение понякога - не мога хем всички да ви прочета, хем да се разнемагам по графиките.
че месеците не са еднакви
а това, че е по-голям акаунта 5к$ аз не отварям малки позиции....гледам стопа колко %-та ми е
и 5-10% винаги са си толкова от капитала без значение дали е 100$-1000$-10000$![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
kypa (14-08-2016)
а добре се развиваш от малка акула стана голяма акула и накрая даже цяла макула
и аз имам демо ъкаунт на нинджата даже си бях харесал още една платформа ама ми искаха 999 долареса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
Метатрадер 4 води убедително в класацията, което никак не ме учудва.
Интересно ми е кой е фен на метатрадер 5?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
МетаТрадер е най-ползваната и хвалената. Все пак тя има всичко, което ти трябва. Метатрадер 5 си е малко по различна, като цяло всеки си избира сам за него си коя му е по-удобна.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Искат ами, как да не искат
Това с безплатните демота дойде от метата и форексот, иначе и те са си платени, ми да
----------
С 5$ ковра не може, с 50$ ковра може, а с 500$ си вземаш направо елитна. Па ко имаш за елитна и жена може си вземеш даже
Tака, че хич не е без значение![]()
kypa (14-08-2016)