MetaTrader 4
MetaTrader 5
Web Terminal
Друга
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kypa (14-08-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kypa (14-08-2016)
Драгата каза оня ден (в темата на wannabe), че от месеци не е поглеждал МТ4, тренира на демо на Нинджа, понеже ще почва с голям капитал, явно на Нинджа и МТ4 вече му се струвала смешна/жалка или нещо от рода.. Логично си правя извода, че си мисли, че ще успее повече на Нинджа с тоя голям капитал, дет си мисли да вкарва.. най-вероятно в Нинджа-търговия. Дано само не си остане само с мисленето де..
само не знам защо се ядеш с мене ?!...може би не издържаш на чара ми ?!
говоря/пиша истините които съм разбрал с течение на времето които ако ти тепърва откриваш може само да ми лайкваш коментарите, че доста време ще ти спестят![]()
![]()
![]()
колегите след мен мисля, че доста интересни клипчета постнаха....които мисля, че са ти отворили очите....
искам нинджата, защото е професионална платформа какъвто искам да бъда аз...професионалист! не подценявам колегите търгуващи успешно на мт4, уважавам всички които си изкарват хляба с търговия и им се възхищавам, защото и това е моята цел!
за мен и моя темперамент мт4 не е подходяща, заради спреда и манипулацията която моце да ми се случи....
аз търгувам с малки лимити и малки стопове....и вероятността за манипулация е много възможно дори няма да я усетя![]()
....надявам се главицата ти да разбира всичко написано до тук...
ииии като стигнеш е такава успеваемост за 100 сделки...
ми се обади да ти дам телефон за да ти покажа нинжата![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?images/728/7563728z.png
Последна редакция от драгата : 26-08-2014 на 17:55
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kypa (14-08-2016)
Не зная за нея ама аз съм впечатлен от страхотната ти търговия г-н Скалпер.аз търгувам с малки лимити и малки стопове....и вероятността за манипулация е много възможно дори няма да я усетя![]()
....надявам се главицата ти да разбира всичко написано до тук...
![]()
...........................................
http://prikachi.com/images.php?images/728/7563728z.png
Добър виц,евала.![]()
kypa (14-08-2016)
то требе да се прави разлика и платформа за търговия и платформа за ханализче тенденцията е общо да ги оценяваме и да се бъркат двете работи
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Eli2356 (26-08-2014)
А така, кажи им го
Мислят си, че като минат на ECN, сменят платформата и се водят при голям брокер и ще започнат да печелят, пък те и на демо не могат да изкарат, уж било лесно![]()
kypa (14-08-2016)
Ха ха - добре си ме подредил - била съм се заяждала с теб.само не знам защо се ядеш с мене ?!...може би не издържаш на чара ми ?!
говоря/пиша истините които съм разбрал с течение на времето които ако ти тепърва откриваш може само да ми лайкваш коментарите, че доста време ще ти спестят![]()
![]()
![]()
колегите след мен мисля, че доста интересни клипчета постнаха....които мисля, че са ти отворили очите....
искам нинджата, защото е професионална платформа какъвто искам да бъда аз...професионалист! не подценявам колегите търгуващи успешно на мт4, уважавам всички които си изкарват хляба с търговия и им се възхищавам, защото и това е моята цел!
за мен и моя темперамент мт4 не е подходяща, заради спреда и манипулацията която може да ми се случи....
аз търгувам с малки лимити и малки стопове....и вероятността за манипулация е много възможно дори няма да я усетя....надявам се главицата ти да разбира всичко написано до тук...
http://prikachi.com/images.php?images/728/7563728z.png(понякога съм малко немарлива в четенето на отговорите на постовете ми, сори за забавата.) Иначе много добре ми разбра главицата - за твоя стил на търговия - близки лимити с големи обеми, Нинджата сигурно пасва по-добре от МТ. Ние с далечните цели с малък капиталец/обемчета мое да си стоим и на МТ засега.
Тая успеваемост за 104 сделки е добра, но пък няма гаранция, че малкото неуспешни не са изяли печалбата на успешните. Искам да кажа, че по-важен е профит фактора (съотношението вложен капитал/спечелен капитал от сделките), отколкото % успешни/неуспешни сделки както са посочени в отчета ти.
Пп: Направо може да го даваш тоя телефон - постигала съм такава успеваемост, че и профит фактор към 10-20 съм имала за няколко месеца. Ако не се брои това, че после в други моменти съм се излагала, само се надявам да не си повтарям грешките.
Последна редакция от Eli2356 : 27-08-2014 на 12:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz