Никос ти нали щеше да ходиш при актива пък си се залепил за бенча то не че в бг има голям избор ама все пак![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
А бе незнам каква е програмата
На почивка съм във Варна и домакинът също се занимава с форекс брокито му е Бенча
Та ма зариби да отворя реална сметка и ще получа бонус от 50$ после негов приятел ще ми прати покана и хоп още 50$
и така до 3 покани.![]()
а,щом е за бонусите да ....това което исках да кажа е ,че специално при златото при тях трябва са ти със 7,9 долара по големи стоповете около важните нива ,което сигурно се сещаш докъде ше доведе ,при положение ,че борбата е за всеки долар,че накрая да си на пллюс ...
затва курето вика ,че са подли ....туи е доста точна дума за случая ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
е значи направо съм познал далаверка със "Покани приятел"
нема лошо трябва да се използват всички възможности които се предлагат
Успех
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То няма ли и условие, за да ги дръпнеш?
Май трябва и някакви лотове да изтъргуваш с тях?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (25-08-2014)
Имам сметка в ОББ и много ми допадаше това, че ми обработваха преводите за 10 минути. Преди при актива ги чаках минимум 2 дни. Но сега съм малко на почивка и като се прибера се местя при актив. Като брокер ми допада повече..
----------
Пак ли бе, как не ги е срам..
И аз из в темата на златото какъв шиш бях снимал преди около година...
Това май не се случва интрадей, може би затова не ми е направило впечатление за толкова време досега.
злато като че ли интрадеи по малко се търгува , особено напоследък откакто падна волатилността ....
а дневните позиции като ги смукнат стоповете през нощта кои ше печели при тях и със какви стопове не знам ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Бенча съвсем свалили гарда. Преди години минаваха за един от надеждните брокериИмам сметка в ОББ и много ми допадаше това, че ми обработваха преводите за 10 минути. Преди при актива ги чаках минимум 2 дни. Но сега съм малко на почивка и като се прибера се местя при актив. Като брокер ми допада повече..
----------
Пак ли бе, как не ги е срам..
И аз из в темата на златото какъв шиш бях снимал преди около година...![]()