Тежки времена предстоят!Здрасти! Бе още не сме ударили баш подкрепата - на 1270 се пада. Даже и долната трендлиния на дневна и средата на седмичния канал там се падат: 1268/70. Обаче на мен ми писна ми от това злато и супер неориентираността му !!!
Д-2, предстои ли ни? 1 година не стига ли?
А пък в магазина под нас какви хубави сини сливи има и със сиренце и втори сезон на Game of Thrones много вървят. Златьо ще почака, ни сливи, ни сирене носи, ни върти шпагата. Каквото и когато даде, толкоз![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Може да обават Офицялен реинджСтарюхите докато им дойде време за изказване, аз вече ще си мисля за възглавницата. Че времето много хубаво захладня и ми е голям кеф да се изтягам.
Много е вероятно да предстоят яки трендове до края на годината (останаха 4 месеца) като се има предвид, че от началото на 2014 сме все в едни свити рейнджове. Трендьовците имаме доста да избиваме
Глей ко стаа тук, бадка:
Вимпел и бастър надолу)
1270 - 1310за цял живот
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На Йелън и Драги не им остава много.........освен ако не са някакви илюминати, посветени във вечността на живота или по-скоро инопланетяни. Йелън май в някоя серия на Мъже в Черно съм я мяркалhttps://www.google.bg/search?q=ellen...ml%3B500%3B360
https://www.google.bg/search?q=mario...2F%3B553%3B443
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 и аз го забелязах тоя вимпел ли е триъгълник ли е ама си мълча защото не разбирам ще видим ей сега какво ще кажат и пускаме късите каквото станеНа Йелън и Драги не им остава много.........освен ако не са някакви илюминати, посветени във вечността на живота или по-скоро инопланетяни. Йелън май в някоя серия на Мъже в Черно съм я мяркалhttps://www.google.bg/search?q=ellen...ml%3B500%3B360
https://www.google.bg/search?q=mario...2F%3B553%3B443![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (22-08-2014)
Имам един въпрос с повишена трудност.
Защо аджеба бръмча на среброто което постоянно прави досадни корекции вместо на златото което е по хлебно и до момента само си го зяпам кат дебил и изпуснах входове за над 400 пипа на него.
Този непукизъм не е нормален,трябва да ходя на магарешки доктор.![]()
Еми и аз забелязах преди месец, че DAX ще падне, ама уви, а виж сега къде еИмам един въпрос с повишена трудност.
Защо аджеба бръмча на среброто което постоянно прави досадни корекции вместо на златото което е по хлебно и до момента само си го зяпам кат дебил и изпуснах входове за над 400 пипа на него.
То аз ако се загледам какви интересни работи виждам и така един път взех че нацвъках 17 ордера в рамките на няколко минути.
Здраве да е пазара никъде няма да ни избяга и възможности има всеки ден на него.![]()
mck (23-08-2014)
А така - златьо да си рейнджи до безкрайност ако иска, важно е ние да се радваме на живота.МакЪр че... мен лично не ми харесват действията му напоследък - алогично, противоинтуитивно и противоконституционно ми се струва това понижение.
Ще видим все пак какви ще ги върши следващата седмица, може пък да се поправи.
----------
Аз ти намекнах за тоя въпрос преди време.. виждам че вече и ти си стигнал до него. Ми попитай се още няколко пъти, ако е нужно, отговори си, вземи решение и ни уведоми за него, ако искаш.Имам един въпрос с повишена трудност.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Последна редакция от Звездолин : 24-08-2014 на 08:47