Оанда е брокера. Имат МТ4, но има и своя платформа **Trade, която аз предпочитам, щото по съм и свикнал вече..
Но ако експерта, който твориш е за МТ4 - проблем няма..![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
И какво нима оандата на своята МТ4 платформа не позволява да се отваря на обратно
И другото ако имаш една сметка - акаунд нима не ти дават да я отваряш през различните им платформи
Тоест ако на едната платформа е забранен хеджа на другата трябва да е позволен
Всъщност наистина е малко мътно
Ако това което предполагам е възможно ще означава че ако на МТ5 имаш позиция по твоята сметка и я отвориш през МТ4 и я хеджиаш на МТ 5 все едно си си затворил позицията и нямаш позиции а на МТ4 имаш две насрещтни
Ами ако си хеджирал дълбоко губеща позиция ,какво ще се появи на МТ5
Тъмна работа
Мисля единствено решение е да се забранят отваряне на сметки през разните платформи а всяка платформа със своя индивидуалва сметка да е
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
то има ли таквиз акаунти дето да може да се търгуйват или поне да се отворят и през мт4 и през мт5 едновременноаз досега не съм виждал сякаш
а брокер с мт4 дето да няма насрещни позиции съм виждал, ама не знам при Оанда дали е тъй нагласено
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Положението ,при което се допуска отварянето на насрещни позиции според мен е свързано със склонност на брокера да предложи десетократно по-голям ливъридж от този който е в момента ,без да го обявява публично![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Различни са ми сметките за **Trade и MT4 при Оанда, така че не може да се играе чрез двете прлатформи...
Но на МТ4 също не може да се отварят насрещни позиции, така че ако експерта заработи - мога да го използвам там, независимо, че основно търгувам чрез другата платформа..![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Да ама ако позволяваха хеджиране при МТ4 и и същата сметка я отвориш през МТ5 става доста интересноРазлични са ми сметките за **Trade и MT4 при Оанда, така че не може да се играе чрез двете прлатформи...
Но на МТ4 също не може да се отварят насрещни позиции, така че ако експерта заработи - мога да го използвам там, независимо, че основно търгувам чрез другата платформа..![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
По темата за корелацията аз имам следната теория: сумата от всички двойки на форекс = 1
т.е. за да се покачи една двойка с 20% трябва други две да спаднат с 10% или всевъзможни други комбинации
разбира се да се следят всички е много трудно, но могат да се следят 10-на от най-популярните те дават около 96-97%, така един ден стигнах до следния извод, че мога да намеря най-добре представящатата се валута за последните 3-4 месеца и да я играя срещу най-зле представящата се. Още не съм почнал да я изпробвам тази стратегия, но вие как мислите?
По темата за корелацията аз имам следната теория: сумата от всички двойки на форекс = 1
т.е. за да се покачи една двойка с 20% трябва други две да спаднат с 10% или всевъзможни други комбинации
разбира се да се следят всички е много трудно, но могат да се следят 10-на от най-популярните те дават около 96-97%, така един ден стигнах до следния извод, че мога да намеря най-добре представящатата се валута за последните 3-4 месеца и да я играя срещу най-зле представящата се. Още не съм почнал да я изпробвам тази стратегия, но вие как мислите?
http://www.varchevbrokers.com/ticker...tegies&id=1744
Ето нещо интересно по въпроса....
Не е точно за това което говориш.... ама може да е от полза....
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
БъВъГъ, не е баш тъйщеше да бъде, ако общо количеството кинти беше константа, ама пари се печатат постоянно и от всички и единицата се размива във времето и пространството бая
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
http://www.varchevbrokers.com/ticker...tegies&id=1744
Ето ви хеджиране чрез корелация.... тук вече никой нищо не може да ви каже....
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
jivko78 (21-08-2014)