Nqma смисъл ето го линка при мен този си бачка http://tradelikeapro.ru/strategiya-kuklovod/Сега обаче , когато го качвам с "прикачи"... ми казва че файлът е много голям .......675 К....
можело до 97 К ....
Някой да има идея какво правим?
Nqma смисъл ето го линка при мен този си бачка http://tradelikeapro.ru/strategiya-kuklovod/Сега обаче , когато го качвам с "прикачи"... ми казва че файлът е много голям .......675 К....
можело до 97 К ....
Някой да има идея какво правим?
Julian (15-08-2014)
А когато си срешу тренда до колко чакаш за тейк профит?Не!
За сега съм се ориентирал/ както казах по-горе/ само при стойности над 70 и под -70....
На "контра"....
Но , там сигналът е еднозначен...
разгледай на хистори....
И търся някакви потвърждения / други/ да намеря , когато е в границите 10...30 и -10...-30
Стратегията е направена така че , на практика TP e най- малко колкото SL....
При добър ММ и търпение .... няма как да занули акаунта..... а печалбите са в пъти над загубите...
За сега се мъча да открия сигнали които да позволяват да се влиза с по-голям процент от акаунта , без да го застрашават...
За това /както съм писал при откриване на темата / търся акъл да я доразработим и усъвършенстваме...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да !Nqma смисъл ето го линка при мен този си бачка http://tradelikeapro.ru/strategiya-kuklovod/
И аз пробвах.
И при мен си бачка.
Дано са го оправили вече.
----------
Ако съм влязъл на +70 ...до + 30....ако искам да играя на сигурно и да си взема печалбата.... /защото в диапазона +10...+30 е сигнала за откриване на противоположна позиция/
Ако реша... мога да я рискувам и да чакам до -70.....
Тогава става мнооого добре....
За сега ми се полу
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
ясно , аз така гледах малко в историята и на пръв поглед ми се стори , че когато примерно е стигнало +70 и след това падне в диапазон +10- +30 сигналът често е грешенАко съм влязъл на +70 ...до + 30....ако искам да играя на сигурно и да си взема печалбата.... /защото в диапазона +10...+30 е сигнала за откриване на противоположна позиция/
Ако реша... мога да я рискувам и да чакам до -70.....
Тогава става мнооого добре....
За сега ми се полу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
интересно, много интересна система. май си заслужава да се поразгледа сериозно![]()
Мда експерта отвори и семейство доларови.След края на търговията му ще разберем дали работи правилно![]()