Ухххх...ама знаеш ли колко е СЛАДКО ....като го хванеш
Точно така хванах суркането на гейшата от 104 до 101 за 4 дни.в началото на април.... още ми топли....
----------
Да му береш лайката....
Аз защо нямам такова кламерче?
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Ахааа...намерих го...
Обаче файловете са "Win Rar"
Кажате какво да правя
на съм се занимавал с конвертиране и ако тръгна да ровя , ще отнеме време...
----------
уфф...обърках мястото ...
отговорих в предния пост
Правиш папка и копираш индикаторите в нея >>>цъкаш върху папката >>>десен бутон на мишката>>>add to Archive>>> отваря се прозорец, от който избираш архив формата да е ZIP![]()
Julian ти с какъв процент от сметката търгуваш по тази стратегия?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффф...не ме питай...
По ММ-а на стратегията...всяка позиция се отваря с лот 0.01..../общо 7/ при акаунт от 10000 USD...това прави около 120 USD /общо/
но ми се струва доста консервативно....
Разумното при такъв акаунт /според мен / е около 0.03- 0.04 ....
Въпрос на личен избор... и доколко си рисков играч...
A, пък аз отварях / в началото/ с 0.1.....
Е , късмета на начинаещия си каза думата .... ама вече имам едно на ум....
Ш'тот работя на 2 демота и един реал...
И виждам какво може да стане...
----------
Да де ...ама файла е RAR....
Дайте акъл как да го конвертирам в ZIP...
----------
Уффф...
Извинявай!
Правя няколко неща едновременно и не прочетох внимателно това което си писал
Сега разбрах..
След малко ги имате
----------
Мдаааа
Нов проблем!
Конвертирах го в ZIP...
Сега обаче , когато го качвам с "прикачи"... ми казва че файлът е много голям .......675 К....
можело до 97 К ....
Някой да има идея какво правим?
----------
Като за начало/ моя препоръка/
може да се започне с центова сметка... и да се експериментира...
Да така ще е в началото. Защото ми се струва , че при грешен сигнал доста може да се загуби. А всеки сигнал ли търгуваш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не!
За сега съм се ориентирал/ както казах по-горе/ само при стойности над 70 и под -70....
На "контра"....
Но , там сигналът е еднозначен...
разгледай на хистори....
И търся някакви потвърждения / други/ да намеря , когато е в границите 10...30 и -10...-30
Стратегията е направена така че , на практика TP e най- малко колкото SL....
При добър ММ и търпение .... няма как да занули акаунта..... а печалбите са в пъти над загубите...
За сега се мъча да открия сигнали които да позволяват да се влиза с по-голям процент от акаунта , без да го застрашават...
За това /както съм писал при откриване на темата / търся акъл да я доразработим и усъвършенстваме...
Последна редакция от Julian : 15-08-2014 на 15:36
Да така е но мога да те уверя че досега не ме е подвеждал сигнала е малко в началото тръгва на обратно но това е нормално .Ааааа....това е друго!
Така може!
За долара съм пак на контра....пак влязох на +70.... на контра.... и за сега съм в правилната посока ....
Ако нещо не се промени...глобално на +30 ...затварям.....
Но, имай предвид че е важно от коя посока идва индика....
Ако идва от "+" и върви на юг има много голяма вероятност да продължи надолу.... и тогава , нищо че си отворил при стойности в диапазона "+10...+30".... ще продължи надолу и ще ти избие стопа...
Ако прочетеш внимателно темата ... трова съм имал пред вид ...като казвам че е проблема с входовете ....
няма еднозначност....
И за това за сега съм се ориентирал да "контря" при стойности над +70 и под -70 ...
Ако разгледаш на хистори ...., ще видиш че там входовете са много по-еднозначни...
"Малко" е рисково...влизаш срещу тренда.... но за сега работи....
За месечна става , но там съгналите ще са ти мноого бавни....
----------
До колкото разбрах ...има проблем със страницата на Trade Like a Pro.... от няколко дена
Ако те интересува обяснения....има ги в You Tube
Ako ti tr[bva indika
Хмммм....как да прикача файл тук....
Нещо не мога да се ориентирам...
Аз срещу тренда още не съм търгувал карам си по сигнал и тва е до сега нема лабово.![]()