Да.... ама не помня колко беше крайният резултат тогава....
Май надхвърли 1200 пипса....
Мисля че постнах резултата накрая....
Ако се поразровиш , ще го намериш...
Сега съм се "целнал' в "кабела".....
Цялата група е свръх - продадена.....
Вчера инидика достигна -94 ...и "крещи"..... "купувай" цялата група..... и "продавай само EUR/GBP...
Няма такава стойност ...от години...
Лошото е че сме "контра" на тренда.....
Но такава е стратегията в момента..."входове" при показания на индика над 70 и под -70....
http://www.varchevbrokers.com/ticker...ecasts&id=5364
lang=bg&page=facebook&p=**_forecasts&id=5364[/URL]
Ето ти и още едно потвърждение....
Групата следва GBP/USD...
Естествено , това е единият сценарий....
Другият е : подкрепата около 1.666-1.669....да не издържи.... и тогава ...."суркане " по пистата надолу.... и дълго време цялата "кошница" на минус....
----------
Няма стопове!
Прочети стратегията!
Работи се само по показания на индикатора !
Закрива се ръчно!
В 00ч.!
Задължително!
Нагледал съм се на мнооого яки "дневни разходки" на индикатора.... и изнервящи.... но това са дневните "шумове " на пазара... !
Когато никоя борса не работи / след 23 ч до около 02ч./.... можеш да видиш реалното състояние на пазара.... без шумове и тогава да вземаш решение....
По-нагоре ти отговорих на теб но не го прикачих към поста ти....
а ако сме продали дъното за деня което се пада в началото на британската сесия или дори по обяд някъде и се изпъне по 100 пипа на двойка....в обратната ни посока
до края на деня има много време.... кво правиме тогава?!
можем ли да си позволим толко голяма загуба?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
А дали ще работи на месечнаЩе пробвам но другата седмица.Сега се наслаждавам на движението на джапанката
А също стоп не слагам и доста приятели ме критекуват ама нека да е![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Тук особено важен е ММ....
Иначе стопява сметка за нула време....
Държал съм позиции около месец , докато излязат....но индика казваше да държа и аз държах....
Определено не е стратегия за начинаещи..../не че аз съм много напреднал....![]()
/ ама понатрупах опит покрай тази стратегия....
В описанието на стратегията са предупредили за това...
Ако се спазва ММ .... няма бели...
Само може да поемеш загуби от задейсван сигнал за "стоп"....без това да е пагубно за сметката....
драгата (15-08-2014)
здравеите, някои може ли да ми обясни защо не мога да отворя въпросната страница да сваля стратегията. пробвах през различни браузери. ако на някои му се занимава , може ли да я метне за да може и други като мен да я дръпнат. бирата е от мен................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааааа....това е друго!
Така може!
За долара съм пак на контра....пак влязох на +70.... на контра.... и за сега съм в правилната посока ....
Ако нещо не се промени...глобално на +30 ...затварям.....
Но, имай предвид че е важно от коя посока идва индика....
Ако идва от "+" и върви на юг има много голяма вероятност да продължи надолу.... и тогава , нищо че си отворил при стойности в диапазона "+10...+30".... ще продължи надолу и ще ти избие стопа...
Ако прочетеш внимателно темата ... трова съм имал пред вид ...като казвам че е проблема с входовете ....
няма еднозначност....
И за това за сега съм се ориентирал да "контря" при стойности над +70 и под -70 ...
Ако разгледаш на хистори ...., ще видиш че там входовете са много по-еднозначни...
"Малко" е рисково...влизаш срещу тренда.... но за сега работи....
За месечна става , но там съгналите ще са ти мноого бавни....
----------
До колкото разбрах ...има проблем със страницата на Trade Like a Pro.... от няколко дена
Ако те интересува обяснения....има ги в You Tube
Ako ti tr[bva indika
Хмммм....как да прикача файл тук....
Нещо не мога да се ориентирам...
Това контрене можеш да го пробваш с по-малък обем според менИ за това за сега съм се ориентирал да "контря" при стойности над +70 и под -70 ...
Ако разгледаш на хистори ...., ще видиш че там входовете са много по-еднозначни...
"Малко" е рисково...влизаш срещу тренда.... но за сега работи....
За месечна става , но там съгналите ще са ти мноого бавни....
все пак си срещу тренда ,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при правилен ММ....ДА
ако това е шум .... и новината е против тренда .....има само смущение и после тренда си продължава пак в същата посока ...
Тя така е и озаглавена стратегията " Поглед на пазара от 10000 м."
И наистина е така ....
Тренд се обръща много трудно...
Новините вмасят само сущения....
Индикаторът оценява само пазара ...и игнорира дневният шум..... в 00 ч.