Докато те нямаше и експерти вече има по тая стратегия сега съм го рътнал на реал с акаунт 50$ пък да видим.Здравейте!
Изчезнах за месец -два...ама пак съм тук....
Гледам темата се е разраснала...дано ви е полезна...
Що се отнася до "входовете".....
От наблюденията които имам от няколко месеца.... май най-еднозначен "вход" може да се търси при показания на индикатора над 70 и под -70....
Лошото в случая е че се влиза срещу тренда....
Колкото е по-голяма / съответно : по-малка / стойността...толкова по-сигурен е входът...ноооо.... и тук няма нищо сигурно...
Днес , при GBP....показанията стигнаха - 94....
Прегледах го назад.... за 4 год не е достигал такива показания....
Групата се води от GBP/USD....другите я следват...
"Дългите" / според мен/ ...са подкрепени от силно ниво на подкрепа в зоната на 1.6666- 1.6690 ...от ЕМА 200/ на дневна/....
Така де ....влязох с "дълги" на цялата група.... само EUR/GBP...."къса"....
Пък да видим какво ще стане...
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хммм....!
И какво казва експерта ....
"Купувай" цялата група?
Според мен , това трябва да е казал....
Пък и това се покрива и със средно-срочните прогнози на големите банки ....
80 % от прогнозите са за обезценяване на "гейшата" до 107-115 за USD do Q4 i Q1 na 2015...
Интересна стратегия в която има много логика!
Не се влияе от моментните колебания на пазара.
Потенциалът и е около 3000- 4000 пипса от сигнал, до сигнал.
Основава се на корелацията между валутните двойки в група.
Основен принцип е че, когато групата тръгне да се движи в дадена посока, всички двойки следват движението.
Основни групи USD,GBP,JPY/по седем двойки в група/
Търгуват се всички двойки в групата , едновременно!
Следи се показание на обобщен индикатор и по него се откриват и закриват позиции.
Тествам системата около месец.
На "демо" и на "реал"
Резултати:
на демо- около 2000 пипса за седмица/ най- добър резултат/
на реал- 780 пипса за 3 дни/преди това , обаче мина през състояние "- 280"../
Като цяло , много логична ,не влияеща се от моментни интервенции на пазара система.
Проблемът е че, когато не улучиш точния момент за вход, трябва да можеш да издържиш на големите моментни загуби.
ТП е в пъти по-голям от СЛ.
В момента се опитвам да я комбинирам с други конвенционални средства/ пълзящи средни, ценови канали и т.н..../, защото момента на вход е малко "размит". Комбинирането на индикаторите обаче / с изброените по-горе инструменти/, подобрява значително работата...
Ще бъде много полезно / за тези които проявят интерес/ да обменим опит, идеи, наблюдения...
Работи се на "дневен" фрейм
Инсталира се по един индикатор за всяка група и по неговите показания се води търговията. Много проста инсталация и за сега много обнадеждаваща система.
Много добре обяснена тук: http://tradelikeapro.ru/strategiya-kuklovod/
Индикаторите са в сайта .
Трябва само да се свалят и инсталират.
Ако някой има проблем с руския, ще помагам!
тва одебеленото ме интересува
отбщия сбор от всичките седем ли е толкова ?!?![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Точно така дълга.Отвори на 15.20 от показанията на индикатора за сега всичко е +но то сега започва ще разберем на края.Хммм....!
И какво казва експерта ....
"Купувай" цялата група?
Според мен , това трябва да е казал....
Пък и това се покрива и със средно-срочните прогнози на големите банки ....
80 % от прогнозите са за обезценяване на "гейшата" до 107-115 за USD do Q4 i Q1 na 2015...![]()
Да.... ама не помня колко беше крайният резултат тогава....
Май надхвърли 1200 пипса....
Мисля че постнах резултата накрая....
Ако се поразровиш , ще го намериш...
Сега съм се "целнал' в "кабела".....
Цялата група е свръх - продадена.....
Вчера инидика достигна -94 ...и "крещи"..... "купувай" цялата група..... и "продавай само EUR/GBP...
Няма такава стойност ...от години...
Лошото е че сме "контра" на тренда.....
Но такава е стратегията в момента..."входове" при показания на индика над 70 и под -70....
http://www.varchevbrokers.com/ticker...ecasts&id=5364
lang=bg&page=facebook&p=**_forecasts&id=5364[/URL]
Ето ти и още едно потвърждение....
Групата следва GBP/USD...
Естествено , това е единият сценарий....
Другият е : подкрепата около 1.666-1.669....да не издържи.... и тогава ...."суркане " по пистата надолу.... и дълго време цялата "кошница" на минус....
----------
Няма стопове!
Прочети стратегията!
Работи се само по показания на индикатора !
Закрива се ръчно!
В 00ч.!
Задължително!
Нагледал съм се на мнооого яки "дневни разходки" на индикатора.... и изнервящи.... но това са дневните "шумове " на пазара... !
Когато никоя борса не работи / след 23 ч до около 02ч./.... можеш да видиш реалното състояние на пазара.... без шумове и тогава да вземаш решение....
По-нагоре ти отговорих на теб но не го прикачих към поста ти....
драгата (15-08-2014)