Защо мислиш, че не съм го гледал? Всички линкове и видеа, които ми предложихте съм ги посетил и видял. Благодаря за което.
Не помня кое беше точно от теб, но не съм го пропуснал със сигурност.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много сте се разработили нещо. Днес е почивен ден. Ай на плажа!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то по-важното е стопа каква част е от акаунтя, не толкоз пипа... че стопа може и бая пипони да еслед туй вече успеваемостта... и - най-важното - да се знае, че отначалото нема как да сме успешни
всичко с времето си - на мене първите опити интрадневна търговия жулех по десетина-петнайс стопа един след други и по един-два лимита междувременно
![]()
Това, което ти препоръчах аз беше безплатния курс от protradernetwork. Ако си го гледал сподели някаква оценка за него? Тогава те питах, правиш ли нещо различно от това, за което се говори?
В момента мисля, че действията ти коренно се различават идеологията за успешен трейдинг. Ако целта ти е тото с бонусите разбира, но ако това го броиш за нормална търговия....явно не си гледал материала...
....... Ей, ... ама само с глупости го занимавате чиляка, ... а бе оставете го на мира, тамЪн е задрал мачката ...
Пипове-проценти, ... ала -бала ...
Аз пък вчера докът са чудех, ква глупост да сътворя, изнамерих няк'ва забравена сметчица с двайсетина доларес из нея, врътнах ги до шейсе и кусур и ся си отворих работа, ... до края на другата седмица смятам една хилядарка поне да се въргаля из нея ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
penman (09-08-2014)
точно тъй требедвайстак до илядарка, двайстак до илядарка... и в един момент без да се усетиш си осъмнал с мильона
инак процентите не толкоз, ама туй с тегленето там от бонбонукса дето го споменах мисля е важно![]()
penman (09-08-2014)
Прав, Емо! Иначе ме питате колко пипам? И с двете ръце пипам и всякакви размери ги размачквам без проблеми!Нека се порадваме на победата!
Ето един кадър в края на мача:
еййййй браво бе хищник. мен до ся рекорда ми е от 75 на 1800 за две седмици. ама при мнооого рискови сделки........ Ей, ... ама само с глупости го занимавате чиляка, ... а бе оставете го на мира, тамЪн е задрал мачката ...
Пипове-проценти, ... ала -бала ...
Аз пък вчера докът са чудех, ква глупост да сътворя, изнамерих няк'ва забравена сметчица с двайсетина доларес из нея, врътнах ги до шейсе и кусур и ся си отворих работа, ... до края на другата седмица смятам една хилядарка поне да се въргаля из нея ...
сигурно и ти така правиш със тая забравената.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Честити да са ти, със здраве да си ги харчиш и земи пробвай да си дръпнеш, щото аз майтап си правя, ама момците добре ти думат, ... и ако вникнеш в туй дето са опитват да ти кажат няма сбъркаш ... Че както са ти дошли - точно толкова, че и по-бързо ще си заминат от сметката и пак ше има да виеш на умряло ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров