Плевню решително се разграничи от решаването на проблема и го завеща на новото правителство, ама какво правим ако такова не се състави бързо
Плевню решително се разграничи от решаването на проблема и го завеща на новото правителство, ама какво правим ако такова не се състави бързо
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз съм се подготвил вече психически за голямо чакане.. първия месец си бях изнервил щото само ме лъжеха ежедневно, че проблема всеки момент ще се реши.. сега поне ми казват, че проблема няма скоро да се реши..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Незнам , тук от ден два у мен се прокрадва някакво съмнение, че просто не искаха да се реши проблема, как набързо взеха заем, набиха 1млрд в ПИБ, в смисъл и преди съм чела за Орешко, че добре е работил по плащането на дълга като зам финансов на сдс-то, просто нещо стана и не искаха да се реши проблем, нещо го спънаха като че ли , нарочно ли го направиха.
Нещо има дето не излиза в публичното пространство, а не са обичайните тиражирани и тук версии че няма пари във фонда и прочие
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ем кът гледам на тоз линк отдоле къде са отишли парите - нищо чудновероятно по-голямата част от тез кредити тъй или иначе ще си останат неплатени независимо какво ще се случи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно.... Орешарски е знаел, че банката е куха и за това не е налял пари.. за разлика от ПИБ която си е нормална търговска банка а не перачница и донор на политическите сили..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
то и пиб-то е същото май... просто още не му е дошло временцетоинак и там ако мине реален надзор бая милярде ще излязат рефинансиранки на свързани фирми и евентуални липси
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако има дупка за 3,5 млрд. то фонда може да възстанови 2 млрд. от тях.. остават само 1,5 млрд. за които може да бъде взет заем.. служебното правителство обаче няма право да взима заеми..
е то нали ужким заеми се водят - принципно требе някакви вноски там от време на време да идват от тях - и от тез вноски вече малко по малко да се изплащат депозити... а вече откъдет не идват вноски да се търси по съдебен път вземането и да се гледа вече криминално на какво основание е даден кредита... или поне тъй по закон... ама що не карат по законя не знам![]()
всичко е такава мъгла,не че управляващите и бившите и новите не знаят
положението на банката,но продължават да мълчат ,от време мреме хвърлят нещо в пространството и това е.......
От къде знаеш че не знаят бе колега ,те ги създават тези пирамиди и казваш че не знаели ами те ако не знаят кои ще знае ,пак народа ли е виновен .................................................. ..........)