Аз пък пенис-мене от днес и от този момент погледни часа когато пускам този пост
Започвам да градя дълги .................![]()
Аз пък пенис-мене от днес и от този момент погледни часа когато пускам този пост
Започвам да градя дълги .................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
мина му времето на ойротои аз дълго време отказвах да приема фактите, ама сега кът гледам отстрани и кът виждам колко пари съм отървал да го търгуйвам само туй евродойлар чак срам ме хваща
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (07-08-2014)
Защото да те хваща срам бе КУРЕ
Просто издебваш момента за дълги и дърпаш спусъка
Какво срамно има от това ??????????????????????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ами щот дългите да дадат двайстина пипонека примерно... па риска да е десетили за сто да требе 50 да се рискуват... коет не е кой знае колко зле, обаче като се има предвид, че има пазари дето 100 може да се хванат и с двайс риск е по-добре да го оставим настрана евротодойлар
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И защо примерно си набил в главата че ще пусне само 20 пипа ?????????????????ами щот дългите да дадат двайстина пипонека примерно... па риска да е десетили за сто да требе 50 да се рискуват... коет не е кой знае колко зле, обаче като се има предвид, че има пазари дето 100 може да се хванат и с двайс риск е по-добре да го оставим настрана евротодойлар
Ти ТОМА -НЕВЕРНИКА ли си ?????
ами щот го гледам ко правие го днеска пресен пример - драган лая, па целия ден има няма 50 пипона... без драганя колко да има - 30
от тях ефективни - 20...
е за туй съм толкоз недоверчив към него
![]()
Реших се и на чакаща къса при евро/долар.
Тъй като утре е Петък и си имам едно на ум , че може да го засилят на долу, то реших да си сложа чакаща къса от 1.3328, с цел 1.3217 и стоп 1.3382
Успех на всички![]()
Американците все по-усилено говорят за вдигане на лихвите и това ще засили долара! Аз вече си купих долари, но срещу йена, защото еврото може Драги нещо да
го изманипулира!![]()
Дали ще имаме възход до 1,3380 там ми е таргета преди да се изсипе
дано да го достига и след това в понеделник да се обръща на юг
Аз мисля, че корекцията тук започва и петък ще затвори над 1.3400![]()