Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти нъл си вълшебник виж как му обърна кода
ето в подробности са запознай със стратегията че иначе много има да се пише
http://www.youtube.com/watch?v=wtXCLev6gkc[/QUOT
А нееее
Това чудо отива да ми сбъгясма компа
Пфууу !!!!
Като го разчовърках гледам търси си някакви потребителски индикатори
"HMA_BollingerBands","HMA_MACD","HMA_RSI", "HMA_WPR", "HMA_Stochastic",
Е аз де да му ги намеря тия![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ако ти е стар компютъра и си на ХР щи забие платформата със сигурностти нъл си вълшебник виж как му обърна кода
ето в подробности са запознай със стратегията че иначе много има да се пише
http://www.youtube.com/watch?v=wtXCLev6gkc[/QUOT
А нееее
Това чудо отива да ми сбъгясма компа
Пфууу !!!!
Като го разчовърках гледам търси си някакви потребителски индикатори
"HMA_BollingerBands","HMA_MACD","HMA_RSI", "HMA_WPR", "HMA_Stochastic",
Е аз де да му ги намеря тия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я ми прати сайта на тоз руснак от филмчето ,че тука ми се мотае един декомпилиран кукловод но той е за семейство кабел пък аз искам да видя няма ли да декомпилирам семейството на долара
Иначе тая семейна стратегия изобщо не е необходимо да се реализира с такива тъпи и сложни кодове които искат целия свят наведнъж да хванат
http://tradelikeapro.ru/
.................................................. ..............![]()
Във цялата стратегия единственото ценно нещо е груповото движение
Имам интуитивното усещане че всичко може да се направи далече по просто и по елегантно но не мога да обхвана всичко, нямам време
Е , ако имаше още един честен и безкористен програмист да помага бих се захванал
Но аз много искам
Хем да е честен,хем да е безкористен и хем да е добър програмист ,че и от търговия да разбира
Ми де да го намериме такъва![]()
Жалко, че не става за асемблер![]()
или става?
![]()
задължителни са последните 2 изисквания , първите са пожелателниВъв цялата стратегия единственото ценно нещо е груповото движение
Имам интуитивното усещане че всичко може да се направи далече по просто и по елегантно но не мога да обхвана всичко, нямам време
Е , ако имаше още един честен и безкористен програмист да помага бих се захванал
Но аз много искам
Хем да е честен,хем да е безкористен и хем да е добър програмист ,че и от търговия да разбира
Ми де да го намериме такъва
може да се регнеш във форума им и да ги понаучиш малко да действат по елегантно
има даже и експерт направен по стратегията и който постоянно се доработва от нови идеи