Да рисковано е но реших да ускоря нещата затова така.Ама жента за малко да ме занули и сега избивам виждам че групата започва да се движи по посока на отворените ордери.
Снощи пуснах една продажба на паунда по този кукловод, въпреки че на реална сметка 100% бих изчакъл поне още един ден. Ще видим какво ще излезне
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано останеш доволен ,но вече почти цяла седмица кукловода се върти в този диапазон около +70+85.Не очоквай много.
Азизползвам един индикатор който определя тренда и така входовете са малко по-сигурни.
Кой по-точно , би ли споделил ?Иначе и аз точно за комбинация с някой трендов индикатор си мислих. Преди много съм използвал slope direction line, може и да стане с него
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има нова версия на индикатора по стратегията който позволява в настройките избор за включване и изключване на кошницата с основните валути
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
petar80 (07-08-2014)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване