Е то винаги е така. Нормално за някои хора да са пари за семки. Ама тея където 300 000 са за семки, те и по друг начин ще си оправят сметките. На този, на онзи някой лев и готово.
Е то винаги е така. Нормално за някои хора да са пари за семки. Ама тея където 300 000 са за семки, те и по друг начин ще си оправят сметките. На този, на онзи някой лев и готово.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
прав си но нали знаеш че макар и малко има ченгета които не взимат подкупи така че баровеца ако по падне на такъв требва да подкупи съдията или нещо такова![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма 50 гр., няма 100 гр., ... има пил или не пил. Пил ли си - директно в панделата, пък там каквото ще да става от тебе. Мен също ме хванаха на един 14 февруари преди кусурнайсе години да карам пиян и ме пуснаха без никакви санкции, но не беше редно. От тогава и бира не близвам, ако ще карам. Нямате идея, колко брутално се променят ТТ данните на човек след употреба на алкохолец. Случи ми се веднъж да отида на АЛК, на другия ден, след като предната вечер се бяхме "видяли" с приятел прибрал се от чужбина, ... Ми то нищо не ми беше в норма, а докторите на очите, като ми видяха графиките на периферното зрение директно ме изгониха да се наспя и появя поне след 24 часа ... А иначе на мен нищо си ми нямаше уж ...
Затова, барнат ли те в такава издънка - затвор, щото на практика си си убиец на пътя с два тона желязо в ръцете ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Звездолин (27-07-2014)
Новия закон вече влезе в сила за алкохола, та там си е затвор за алкохол, но освен това се радвам че затегнаха нещата при даването на книжки, щото ако ви прави впечатление напоследък основно млади хора са загиналите на пътя.
Та дано опандизят малко талибани на пътя.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А дано, ... ама надали ...
У тая територия скоро няма стане ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Звездолин (27-07-2014)
Най-вероятно ще стане много дебел рушвета за съжаление, а четох че откак са пуснали новата система на изпит за шофьорски книжки масово напускали изпитващите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз го гледах по Тв-то това репортажче за напускащите ДАИ изпитващи тарикатчета, ... ама щото няма някой да ги чака зад външната врата с една гьостерица и кой излезе - през капачките и у панделата, ... за 10 годинки поне ...
Голям съм фен на кръглите числа ...![]()
той закона ясен... и даването на книжки ясно... обаче за престъпниците обикновено е характерно да не ги спазват законите, а престъпници има и от двете страни на катаджийксата палкатоз последния мюмюн с бемевето дет със сто изпреварва колона колко присъди и разследвания е имал
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми за мен шофъора требва да бъде човек който да отговаря както за себе си така и за останалите на пътя а не некви кукли които знаят само да се гримират на светофари и мамини синчета на които не им пука кого ще ударят особено като вземат една магистралка наркотик![]()
Имаш ли случайно идея какви точно са актуалните условия в закона?