"Кой ми открадна парите от КТБ? КОЙ?"
Веднъж в нашата история да има документи, имена, и всичко останало. Само дето не били много коректно оформени.
"Кой ми открадна парите от КТБ? КОЙ?"
Веднъж в нашата история да има документи, имена, и всичко останало. Само дето не били много коректно оформени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то като се обърне каруцата, пътища монго.. макар, че наистина хора като нас които се занимават с Форекс, и особено такива като мен които практикуват Фундаментален Форекс, не бива да допускат подобно нещо.. срам.. пълен срам..звездоброец
ако беше направил сметки в 10 банки и във всяка не повече от 10% от капитала на депозит , сега щеше да изгориш само с 340 евро, което не е цялата сума или пък на 20 банки по 5% от капитала 150 евро само
диверсификация на риска, спекулантите трябва да имат опит всички пари в една позиция , че не е добре
.. освен чисто материалната загуба, требе и със срама да се справям, щот той целиот квартал ме знае с кво се занимавам и кът влеза у кварталната бакалия съм обект на подигравки и на собственика и на клиентелата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (26-07-2014)
звездоброец
ако беше направил сметки в 10 банки и във всяка не повече от 10% от капитала на депозит , сега щеше да изгориш само с 340 евро, което не е цялата сума или пък на 20 банки по 5% от капитала 150 евро само
диверсификация на риска, спекулантите трябва да имат опит всички пари в една позиция , че не е добреЕ ти ме утепа ..... кой ще ходи ако има няква сума до 10 000 лв да си ги разпределя в 10 банки, а камоли в 20
.... то лихвата, ще ти отиде в изтърканите обувки или в бензина/амортизацията на колата.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поне 30-40 тона сега трябва да имат... нали на украинците прибраха преди няколко месецато не че и него няма да го откраднат де... ама барем десетина тона може и да успеят да вземат германците
![]()
Не ги е загубил .... просто трябва да изчака. От опит с ПЧБ /Първа Частна Банка/ преди години - баща ми чака 6 месеца преди да изплатят депозита, а валутните ги платиха след година май. А тогава нямаше закон, като сега майкато няма да ходи, сега 3 400 евра загуба ще пише и другия път пак да не ходи![]()
туй Бугито ба... обикновено когат приказва тъй таш*к си прави с хоратапо-вероятно е да е изтеглил няколко хиляди лефа заем и сега да им гледа сеира
![]()
![]()
имам депозит бре.. не е шега тфа.. даже договора мога да ти покажа за доказателство..
но наистина лек-полек почнах да приемам нещата (това, че ще си видя парите след неизвестно голям период от време и вероятно на части..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ще ги видиш даже до Нова Година и ще ги видиш на куп ..... лошото е, че ако си разчитал да ходиш с тях на море, няма да станеимам депозит бре.. не е шега тфа.. даже договора мога да ти покажа за доказателство..
но наистина лек-полек почнах да приемам нещата (това, че ще си видя парите след неизвестно голям период от време и вероятно на части.. ако Борда до тогава не се е килнал на една страна де и кораба да потъне)..![]()
то моето не е проблем, че то моите сам за едно море стигат.. има хора дет са планирали покупки на НИ.. фирми дето са планирали инвестиции, общини дето трябва да плащат заплати.. там е проблема, че в момента сме блокирали финансовите потоци у системата..