оженил, ще става татко...остави на мира човека да си живее...Не можеш да теглиш без съответната сметка да има второ ниво на верификация. Всяка сметка се верифицира, ако искаш да теглиш от нея. Не ме питай обаче, защо трябва да е така ...
----------
Левски - да не сте се оженил бре колега, ... а втората освен да е, че ще ставаш татко - не знам, каква по-важна може да е ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-07-2014), Emil Enchev (19-07-2014), Spekulanta (20-07-2014)
Защо си толкова черноглед![]()
![]()
1-вото нещо, с което мога да се похваля още не е станало, но ще стане
Иначе за какво става дума: с един приятел се хванахме на бас, че по-бързо ще удвоя акаунта от колкото мога да го зануля (за целта си заКОЛих едната бонусарка, но басът все пак е за няколко пъти умножен по бонуса), сега не ми се обясняват подробности около баса, защото почна мача![]()
2-рото нещо, с което мога да се похваля вече е изпълнено: бях си казал, че ще напусна бачкането когато достигна сумата "Х" К лв. и вече е достигнах, така че в понеделник отивам да си удължа отпуската, а в във вторник си подавам молбата за напускане![]()
![]()
Emil Enchev (19-07-2014), Spekulanta (20-07-2014)
за второто те поздравявам-бравос..........Защо си толкова черноглед![]()
![]()
1-вото нещо, с което мога да се похваля още не е станало, но ще стане
Иначе за какво става дума: с един приятел се хванахме на бас, че по-бързо ще удвоя акаунта от колкото мога да го зануля (за целта си заКОЛих едната бонусарка, но басът все пак е за няколко пъти умножен по бонуса), сега не ми се обясняват подробности около баса, защото почна мача![]()
2-рото нещо, с което мога да се похваля вече е изпълнено: бях си казал, че ще напусна бачкането когато достигна сумата "Х" К лв. и вече е достигнах, така че в понеделник отивам да си удължа отпуската, а в във вторник си подавам молбата за напускане![]()
333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-07-2014), Emil Enchev (19-07-2014), Spekulanta (20-07-2014)
Защо му е да работи за някой, като ще го прави за себе си, ... Левски си го е написал, ... само да чете някой ...
Поздравления Левски за решението, първото са ала-бала мерилки, второто е важно ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (19-07-2014), Spekulanta (20-07-2014)
брат аз държах едно малко кафене ама не бях напуснал сякаш знаех че нещо не наред а баща ми настояваше да напусна и добре че послушах 10 тото си чувство![]()
има го и това че човек докато е на работа не търси нова защото е спокоен и така може да си останеш на старата неприятна работа години наред![]()
баце да си намериш некоя работа която наистина те кефи е доста трудно а и когато имаш заеми не можеш да си позволиш да бъдеш без работа за това съвета ми беше първо да си намери после да напуска![]()
То това е като колелото и като други работи, ... или не се забравя или бързо се възстановява, ... веднъж като си го можел вече - не е страшно ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (19-07-2014), Звездолин (19-07-2014), Spekulanta (20-07-2014)