няма отде да додат тез 40-50 лефа хамирикански при Златюе те там 75% дет са най-много да провери близките седмици
https://charts.mql5.com/5/229/gold-h...-22325-png.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффффф, Пенмен .... Не СА
Мести стопа на +, и гледай реално на търговията
Иначе почваш да звучиш кат .... се едно чакаш 1.410000 на еврото)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То уж така... обаче като гледам май и на реалните сметки така действаш - на йената за последно сподели при спада, преди това на златото - имал си стотици $ бонус като гледам - ако беше с разумни обеми не би трябвало да се зануляваш толкова лесно.
Ти си знаеш де.. искам само да ти подчертая, че лакомията (големите обеми спрямо капитала) много лесно затрива по-принцип.
Пп: Важи и за големия ливъридж.
Последна редакция от Eli2356 : 16-07-2014 на 18:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е то тъй... началните етапи... изисква си малко време и таквоз безразборно търгуване, докът мозъка вече сам пожелае систематичен методичен подход да усвоява...
а златю на къде точно аджеба ще ходи мисля след няколко дена ще е малко по-ясно, че сега има да се възстановява психически от последните няколко ден![]()
Дни ве куре, ДНИИИе то тъй... началните етапи... изисква си малко време и таквоз безразборно търгуване, докът мозъка вече сам пожелае систематичен методичен подход да усвоява...
а златю на къде точно аджеба ще ходи мисля след няколко дена ще е малко по-ясно, че сега има да се възстановява психически от последните няколко ден
Едно малко брадва, с него спя![]()
kypa (16-07-2014)
е аз дена исках да кажа, ама съм му изял последната буква
а плъховете като котки са, кучАтАта озверяха![]()
![]()
![]()
а за Златю убав рейдж се очерта последния месец - излизането от него може да се случи бая левоносно![]()
Oleg (16-07-2014)
Абе на кой му пука. За какво да се напрягам да печеля от бонуса? Нима някой ще ми изплати после печалбата? Виждаш как всеки опит за теглене завършва с блокирана сметка.То уж така... обаче като гледам май и на реалните сметки така действаш - на йената за последно сподели при спада, преди това на златото - имал си стотици $ бонус като гледам - ако беше с разумни обеми не би трябвало да се зануляваш толкова лесно.
Ти си знаеш де.. искам само да ти подчертая, че лакомията (големите обеми спрямо капитала) много лесно затрива по-принцип.
Пп: Важи и за големия ливъридж.
То е ясно защо и го бях обяснил, но го изтриха моменталически. Затова предпочитам да играя вабанк и да нулирам, отколкото да натрупам 5 бона сметка и като тръгна да тегля
да ме изритат като оня Барбуков ли беше, Бербатов ли......абе нещо с буквата б. Може и да не помниш. Затова аз да се науча тук, а после ще търся от някъде (дори нямам идея от къде) истински пари
за да къртя златото накъдъте и да поеме.![]()
Какво става колеги и колежки. Днес ще го бутаме ли щего натискаме? Аз съм с една дълга отвчера па да видим![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ха добро утро!
и аз се удължих,че да видим......................
----------
Златото се покачи, отскачайки от 3-седмично дъно
17-07-2014 09:29:53
Златото разшири възходящото си движение и се оттласна от 3-седмичното си дъно, подкрепено от сигнали за увеличено търсене на физическо злато в Китай и Индия, двата най-големи консуматора на метала в света. Спот цената на златото се покачи с 0.8% до 1 308.05 долара за тройунция по време на азиатската сесия днес. Металът поевтиня до 1 292.26 долара за тройунция на 15 юли, отбелязвайки най-ниското си ниво от 19 юни насам, докато инвеститорите претегляха перспективите за по-скорошно увеличаване на лихвите в САЩ.