Е този път направи две лъжливи движения. Първо падаше, после взе да катери и накрая най-после си намери посоката и проби под
1300. Тая много дълго говори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
колегата е прав, докато се строеше шиша имаше лъжливи отскоци нагоре и надолу, едва след като срутиха еврото започна да пада златото без да помръдва еврото
иначе 50 го подминахме и заковахме там на две шарении за които моментното състояние на очите ми не позволява да дам повече информация![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя тая Йелън утре пак ще говори и ако е като наш Дянков и си смени настроенията и обещанията на 180 градуса, то нищо чудно да
подгоним пак 1340. Изобщо няма да се учудя. Дано след Обама да си изберат президент, който най-после да сложи шеф на Фед някой който разбира от икономика и финансии.![]()
Да, първо подкараха всички валутни кросове с долара и аз до последно се чудех какво са намислили за златото, даже се обезпокоих за късата ми от вчера ; но явно не можеха толкова да си разклоняват вниманието - чак като свършиха с валутите го сурнаха и него. Друг път са по-експедитивни.колегата е прав, докато се строеше шиша имаше лъжливи отскоци нагоре и надолу, едва след като срутиха еврото започна да пада златото без да помръдва еврото
иначе 50 го подминахме и заковахме там на две шарении за които моментното състояние на очите ми не позволява да дам повече информация![]()
Е, сега за 70 цента няма да издребняваме - при мен с толкова го подмина.Но не е изключено през нощта/утре сутрин да го смъкнат до 1287, аз обаче в такива рисковани мероприятия няма да участвам, разбира се, поне не и отсега.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-07-2014 на 22:43
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mck (15-07-2014)
Загледах я графиката, има резон, аз какви съм ги чертал не мога да кажа, хич не ми се дзвери по тези часове на деня, но виждам 23.6 и 61.8 да се препокриват на моментното ниво, 50 нямам![]()
![]()
![]()
това добре ли е или зле за теб важното ти да си на далавера поне аз така си мисля па другите да се оправят както могат![]()
за сега стискам късата, да видим кога ще ме изплюе пазаря![]()
![]()
Не успяха да го задържат това злато над 1295 и сега ми е интересно как ще отвори в 1 часа? Всички очакваме да пада още, но то е своенравно и нищо чудно
да вземе да качи над 1300 през нощта!![]()
Не знам ти какво си чертал - ето го последния възход и фибото му (то и аз се сетих да го начертая след като го стигна вече това 50%, но по-добре късно, отколкото никога - поне разбрах, че е време да спра с късите засега.)
----------
Ми не знам - Ванга е казала, че Обама ще е "последният американски президент" - как ли да го тълкуваме?Тя тая Йелън утре пак ще говори и ако е като наш Дянков и си смени настроенията и обещанията на 180 градуса, то нищо чудно да
подгоним пак 1340. Изобщо няма да се учудя. Дано след Обама да си изберат президент, който най-после да сложи шеф на Фед някой който разбира от икономика и финансии.Или нещо ФЕД-а да сгафят жестоко и да се разпаднат щатите или нещо Бог знае какво? Ма тогава яко ще укъсявам американските индекси, златю май ще ми е на заден план.
Иначе и аз няма да се учудя на някакво извъртане нагоре в скоро време - знаем как може да припокрива големи дневни барове златко.
Последна редакция от Eli2356 : 15-07-2014 на 23:58