Добро утро
Аз рано рано го скасих на 1.7150 стоп на 1.7190 . от 1.72 отново ще продавам. Поне за начало целта ми е дневния САР на 1.7095
Добро утро
Аз рано рано го скасих на 1.7150 стоп на 1.7190 . от 1.72 отново ще продавам. Поне за начало целта ми е дневния САР на 1.7095
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига бре дизелаки, ай отпусни малко аванта и на нас мечоците![]()
И аз вече съм на конта късо - да видим да не ме изконтри мен пазарЯ
3333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се че е бизнес - но после да не кажеш че не съм те предупредил приятелскиСкоро май ще му сложат прът в колелото на паунда и устрема му ще утихне
То има значение и кой за колко влиза де, аз не се целя в повече от 20-25 пипа
![]()
До тогава мисля да съм прибрал своите 25 пипа и да ме няма![]()
22222222222222222244444444444444444444444444777777 77777777777777777777777777777777
Тук не мога да се съглася с теб колега ............аз не се целя в повече от 20-25 пипа
Ще ти дам пример !!!
Ако пуснеш една футболна топка от първи етаж. отскока колко ще и е ?
Но ако пуснеш топката от петия етаж мисля че отскока и ще е в пъти по голям ?
Просто си изчисли траекторията . и в Тренда е така
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Т.е. може и повече да даде тъй ли да го разбирамТук не мога да се съглася с теб колега ............
Ще ти дам пример !!!
Ако пуснеш една футболна топка от първи етаж. отскока колко ще и е ?
Но ако пуснеш топката от петия етаж мисля че отскока и ще е в пъти по голям ?
Просто си изчисли траекторията . и в Тренда е такаДизелаки, защо си си изтрил постовете - така излиза че все едно сам си приказвам, не че не може да се случи но не и в този случай
![]()
мда...то след такова триене не мога да фана идеята...като миш маш стана тоя форум
а е хубаво да четеш постовете на някои съфорумци
кака 4000 на 1 минутка го подпира отдоле и не го пуска още надоле
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Таз кака не е ли малко дърта вечеМоже и да се пречупи в даден момент
А иначе като се трие така наистина е много шантаво да се чете след туй
3333333332222
Добре бе Како ...
аз не мога да разбера как можеш да следиш графика на 1 минута
Това е за мен е чиста хамалогия !!!
Тези вид графики ги хвърли из гората някъде и никога повече да не ги отвориш![]()
Последна редакция от Spekulanta : 10-07-2014 на 09:12
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”