Днес на КИНО по процедирането ще търгуваме![]()
Успешен ден на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Днес на КИНО по процедирането ще търгуваме![]()
Успешен ден на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
КинО (08-07-2014)
БАЧО да не е отишъл медец да вади?
що спря да пише и да процедира?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Сега е сезона на отпуските
не може да се работи 365 дни в годината,
виж че и пазара е като в отпускавчера евро/ долар цял ден в 30 пипа се върти .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Днес пазара напрао изби рибата!! Да не мое чиляк да се подлъже, поне една сделка да отвори!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани твойто куче днес как се представя? не го ли пусна на кабела малко да разтовари адреналина?
днес не съм го пускал но като гледам с тоя гап дето го сътвориха инстата кой знае къде щеше да отвори ордера
за тва пък имам на паундйена от вчера къси на Оанда и в инстата така че съм намазал дебело патарата![]()
Айдееее, пак съм тука)
Вече безработен
И ся тряа да се търгува само)
И ку мож да се печели)