а бе язе не си падам по експериментите,защото напоследък времето ми е кът
нощем ако фана нещо си е ОК
а бе язе не си падам по експериментите,защото напоследък времето ми е кът
нощем ако фана нещо си е ОК
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Винаги ти блокира една и съща сума, независимо от рамото, само дето при по-големите рамена губиш или печелиш по-бързо, т.е. за 1 пип при по-голямо рамо ти дава повече печалба или загуба. Според мен даже 1:500 е много, а 1:1000 вече си е здрав хазарт.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
~@~ (06-07-2014)
тогава кой левъридж е най-добър? или постоянно трябва да се променя?
хайде споделете опит,плийййййййййййз
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не е вярно, че блокирва една и съща сума, или поне при мен не е така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вми аз както казах ги меня постоянно, защото зависи дали съм изтеглил от акаунта и дали не. В смисъл, че всичко зависи от акаунта и с колко влизаш. Това е.
----------
И яз си мисля, че има разлика, но никога до сега не съм обръщал внимание. А би трябвало. Ще го проверя.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз съм си 1:200 така търгувам и не мога да се оплача
По рано търгувах 1:100 но не съм много доволен !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
би трябвало при различно кредитно рамо да блокира различна сума
де да знам,нямам опит все пак
Всичко зависи, колко бързо искаш да забогатееш или обеднеешкогато бонусарката намалее сменям на 1:1000 и честно си пускам малко хазартни.
Ами всичко зависи от капитала, който имаш и от размера на ордерите които слагаш
Ако вземем лотовете на инстата т.е. минилотове при 1:500 за евро/долар на всеки пип ще печелиш по един долар, при рамо1:1000 вече на всеки пип ще печелиш по 2 долара, съответно по толкова и ще губиш, от тук нататък всичко е въпрос на сметки, колко е голяма лакомията и колко можеш да си позволиш да губиш
----------
Сумата, която блокираш е една и съща. При 1:500 - 1-то е блокираната сума, 500-те е кредита, който ти дава брокера (т.е. за единица от твоята сметка, с колко еидници искаш да търгуваш)
Така де. Всичко зависи от сметака. Нема кво повече да го нищим. Дайте сега да видим довечера колко ще е гапа. Аз викам до 10 най много в посока север а?