The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Изградил съм си моя стратегия с труд и пот на челото
И сега и се доверявам на 100%
Не ми трябват роботи .
Отварям си МТ4 и следя графиката най вече на дневна
Тръгвам от дневна после на 4Н забелязвам какво става
И така си правя анализ !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Звездолин (05-07-2014)
Ясен си ми ти.
Я пък не съм се потил чак за моята стратегия.
Трябва някой път да си направим състезание интрадей с теб.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Важното е да се спечели от форекса младежо
Мен състезания не ме греят . или пък бързия секс
Това за мен е чиста хамалогия![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е то това е целта на играта,кинти да се изкарат ма не пречи и да се забавляваме през това време.
Кат ми викаш тъй младеж я кажи на колко години си да не се окаже че съм ти батко?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам профил и там пише аз не се крия ............
Като някой други колеги !!!
Spekulanta (05-07-2014), Яна (05-07-2014)
и оята стратегия е базирана на дневна графиканяма как да е иначе защото работя и друго
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
то не е задължително да е робот, достатъчно е да дава достоверни сигнали и да прави добър и надежден форкаст
аз правя мой собствен такъв за сега средно дава около 150 - 250% годишно поне на старите данни
но искам повече има години в които излиза и на - , търся обаче ентусиасти, с времето съм зле и става много бавно