като цяло аз си мисля че йените трябва да поскъпнат за да коригират досегашното покачване
и едва след кроекция надолу, пазара ще събере нови сили за нагоре,поне аз така го виждам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми трябва ама с това запазване на политиката тея много бавно ще стане това. По скоро обезценяване на долара, отколкото поскъпяане на йената. И аз я чакам тая къса, ама все не идва нещо.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
вече трябва да си излезе от рейнджа и да поеме смело в посоката си
или нагоре или надоле...................................... ....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Късо, късо. Това е моята посока, на седмична почна да тръгва надолу. Лошо че сме на подкрепата та малко ми е една такава ситуацията странна, но като цяло сме надолу мисля аз.
верно,лошо е
на много лошо место сме застанали-от тук или нагоре или надоле
би трябвало да поеме на юг
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Последно - на горе или надолЕ - кажете за нас не просветените - тук може да се копират сделки без да се плаща процент333333333333334444444444444444
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надолу. Казано. Плювнах през прозореца отлетя надолу значи..... НАДОЛУ.![]()
пускаш една нагоре пускаш още една надоле и което оцелее
тук е.... въпрос на оцеляване...на кантар работата
некакви по-важни новини има ли през седмицата,дето са в състояние да повлияят на движението?
че не мога да си намеря календарчето