Ядовете се берат когато се играе без стоп и с големи обеми.Тренда е относително понятие.Зависи от фрейма от фазата на пазара и т.н.![]()
Ядовете се берат когато се играе без стоп и с големи обеми.Тренда е относително понятие.Зависи от фрейма от фазата на пазара и т.н.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато се играе с малки обеми и със стоп, пак е общо взето същото. Разликата е единствено във времето до фалита на акаунта, на зареждането му, на следващото фалиране и така докато влизат отнякъде другаде пари, за да се захранва брокера.
Крайният резултат винаги е фалит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че трейдърите заработват на бързо така ли? Че малко съм назад с руския?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
моженето или не моженето си е едно на ръка.....
когато откриваш позиции по посока на тренда повечето ще ти излизат на печалба .... това е по скоро идеята като се казва да се търгува по тренда
а вече как ще ги управляваш и дали накрая ще спечелиш пак си зависи от теб
Spekulanta (26-06-2014)
И аз така мисля ..........
И според мен големия проблем не че си отворил сделка
А как ще я управляваш .
Всеки може да отвори позиция .но не всеки може да я управлява![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
jivko78 (26-06-2014)
Така е, всеки си мисли че правилния вход е най-важен, не мисля така защото и правилния изход е може би още по-важен, ако излизаш на подходящите места можеш дори и сделка в грешната посока да спасиш, или да прецакаш печаливша сделка с прибързан или забавен изход![]()
Spekulanta (26-06-2014)
Така е инфеста на 100%%%% съм съгласен с теб
На ме ми се е случвало когато отворя позиция и съм влязъл точно когато трябва
Да печеля от нея но голямото но . след като я затворя
И пуска още няколко фигури в моя посока ,а аз вече излязох от сделката![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”