нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Продължава да гравитира в близост до съпротивата
https://charts.mql5.com/5/61/eurjpy-...trades-plc.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Влязох с дълга от 138.70, очаквам покачване след новините от САЩ.
Яна (25-06-2014)
Значи бонус от тях не съм взе, обаче имат една много готина екстра - имат едни конкурси - дневен, седмичен и месечен, които се вземат сравнително лесно. Спечелените там пари не са реални, т.е. не можеш да търгуваш реално с тях, но можеш да ги ползваш за марджин. От тези конкурси може да се натрупа доста голяма сума и реално с една сметка от 300 реални долара можеш да правиш доста рискови операции без да загубиш депозита. А защо ти се струва, че са под всякаква критика - нямам представа. Не са по-лоши от другите брокери, имат си условия, ако спазваш не би трябвало да имаш проблеми. Единственото им сериозно ограничение е, че не можеш да затваряш ордер на по-малко от 10 пипа/независимо от това дали тези 10 пипа са печалба или загуба/ и не можеш да затваряш ордер който не е бил отворен поне 10 минути, като тези ограничения не важат абсолютно, но поне 70% от от отиграните ордери трябва да отговарят на тези две условия, което по същество изклюва пипсоването и предполага, че очакват играчи за дълги печалби. Други ограничения не се сещам. Нямам никакви причини да съм недоволен от тях - винаги са били коректни към мен, иначе и аз съм чел разни злобни коментари, но тя монетата винаги има две страни.
И едно от най-важните неща за мен е, че имат както и инстата, отличен съпорт на руски, както и имат представител в България, защото с англиския, особено говоримо не се справям много добре.
Не, че им правя някаква реклама, само отбелязвам, че не са чак толкова зле и може да се работи с тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй за интрадневна търговлия може душичката да ти извадят с тез десет пипонято вероятно у платформата требе да е заложено
както у инста - само че у инста е доста по-малко - на валутите по три пипа
![]()
Не, не е сложено у платформата, няма проблем да закриваш и на един пип, важното е повече то 70 % да са закрити на повече от 10 пипа.
----------
За мен най-важното е, че за разлика от другите брокери ти осигуряват много повече възможности да си опазиш депозита и на практика демонстрират реална загриженост да не го загубиш. Това при друг брокер не съм го намерил.
е те сигурно щот да могат да ги копират сделкитетаквиз условия в началото зле изглеждат, обаче реално всъщност учат на дисциплина бая
помня един бонус пет лефа го бяха пуснали на центова сметка с 1/5 първоначален ливъридж
после там може да се качи ливъриджа - след един долар изкаран мисля можеше 1/20 да стане, след 10 долара - 1/50... 100-200 кинта и нагоре да стане сметката без сериозен трейдинг няма как да стане там
![]()
за реклама не знам може би зависи от стила на трейдъра за търговия ние тук негодуваме от условието на инстата за 5 минути на сделка а при тия е даже 10 минути четох че и скалпирането било забранено също а и това за 10 пипа също не е добро условиеНе, че им правя някаква реклама, само отбелязвам, че не са чак толкова зле и може да се работи с тях.
Ами представи си, че имаш едни 5-6К спечелени от техните конкурси (не е трудно да се направи - аз на седмичен и месечен почти винаги влизам в десятката, а не рядко и на първо място - на дневните не играя - много екщън се иска там) това ти е за марджин - и ако депозираш едни 300-500 долара, дето се вика може и на рандом да влизаш и да чакаш - когато излезе - тогава - никакъв шанс да занулиш.
Другото лощо е че не дават да се пускат ботове.
----------
Ами не е добро, ама си имат условия хората, на който не му харесва не участва - аз по принцип съм дисциплиниран човек, не минавам на червено, пресичам само на пешеходни пътеки, не нарушавам въведени правила и не ми е проблем да спазвам и техните.
Само това за ботовете не ми харесва, ама какво да се прави.
нали това казвам и аз на опреден тип трейдари може да им допадат такива условия за търговия и да са доволни на други неАми не е добро, ама си имат условия хората, на който не му харесва не участва - аз по принцип съм дисциплиниран човек, не минавам на червено, пресичам само на пешеходни пътеки, не нарушавам въведени правила и не ми е проблем да спазвам и техните.
Само това за ботовете не ми харесва, ама какво да се прави.
но като спомена този брокер се сетих че във форума на Павлус777 съм го виждал в черния им списък и за това ми направи впечатление и бяха писали че са залели цяла Украйна с масирана реклама - радио, телевизия, билбордове