Не виждам тема за индексите и затова пиша тук - какво по дяволите става в САЩ, че така
разпродадоха ДАУ? Да не са спрели печатницата за пари?![]()
Не виждам тема за индексите и затова пиша тук - какво по дяволите става в САЩ, че така
разпродадоха ДАУ? Да не са спрели печатницата за пари?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как да няма тема? Има и една обща за индекси, но аз специално пиша тук - една от любимите ми е даже - но само с американските индекси се занимавам. Време си му беше за корекция според мен - то не може до безкрайност само да се раздува. Засега не виждам друга причина.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (24-06-2014)
Абе, то хубаво корекция, но днес имаше добри новини от САЩ и затова спад като този - близо 200 пунктаЕ как да няма тема? Има и една обща за индекси, но аз специално пиша тук - една от любимите ми е даже - но само с американските индекси се занимавам. Време си му беше за корекция според мен - то не може до безкрайност само да се раздува. Засега не виждам друга причина.
ми се вижда доста повече от корекция! Станало е нещо!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами да де - то нали така става обикновено - това разтоварване-корекция отдавна се чакаше и все не идваше, и накрая дойде в най-неочаквания (за някои) момент - малко след добрите новини за САЩ.В случая чиста техника мен ако питаш, с малък елемент на изненада.
----------
мм.. погледни по големите фреймове - зесега се явява най-обикновено корекцийче - те такива са си редовни там. (макар че аз тайно се надявам да е начало на нещо много по-голямо.близо 200 пункта
ми се вижда доста повече от корекция)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз преди доста ги чатках индексите, но напоследък ги занемарих и вече изобщо не ги търгувам.Ами да де - то нали така става обикновено - това разтоварване-корекция отдавна се чакаше и все не идваше, и накрая дойде в най-неочаквания (за някои) момент - малко след добрите новини за САЩ.В случая чиста техника мен ако питаш, с малък елемент на изненада.
----------
мм.. погледни по големите фреймове - зесега се явява най-обикновено корекцийче - те такива са си редовни там. (макар че аз тайно се надявам да е начало на нещо много по-голямо.)
Може би не ми допадна този прекален растеж, а аз си бях свикнал да си скъсявам?![]()
Като се търгува срещу тренда ще береш ядове
По дебелите книги пише , тренда да е твой приятел ..............
И тогава парите ще работят за теб !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Вероятно нещо смесено, това е като да развиваш бизнес, има много варианти как да стане нещо и малко по-малко като навлезеш в нещата започва да става. Доста от добрите трейдъри споменават по интервютата, че първите пари, които са управлявали са дошли от близки до тях хора, все пак работиш в сферата и малко или много поддържаш някакви контакти с хора от същата.A какво значи "получили пари от инвеститори": много са задобрели и са се прочули с тоя първоначален акаунт от 1-2к и са им се лепнали инвеститиори да им дават парите си да им ги управляват или те самите са се лепнали на някой инвеститор да има управлява 1-2 те хиляди? Нещо и в двата случая ми звучи странно, но да попитам все пак....
прав си тука повечето грешки които съм допускал е поради тази причина че съм дебнел за корекциии съответно рядко съм печелил
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (25-06-2014)