Профитът е по-голям от загубите
Лотове или брой сделки имаш предвидаз съм от скоро в бранша и за сега бях удвоила 1 сметка но после я фалирах щото послушах причтеля си да влляза с повечко бройки![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами продължавай да слушаш "приятеля си" и това ще е само началото ..той няма ли си собствена сметка да си изпробва съветите, а се бърка по чужди?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albenka21, Ти за колко време я удвои тази сметка? Защото вероятно може да се окаже, че по принцип си търгуваш рисково и
с голям обем и в началото си дръпнала с "късмета на начинаещия", но после "всичко си е дошло на мястото".
Пазарът не търпи дълго случайно попаднали трейдъри, които нямат знания и опит. Знам го от горчивината при мен!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
четене требе, Албенкеи организация на търговлииката
стопове да се ползват, сетъпи разни да се киризят, лев-меринджейство да се калкулирва
е, без десетина сметки поне да се затрият няма как де... колкот и да се чете
![]()
Като гледам тя е доста несериозна щом дори на въпросите на съфорумците не отговаря? Лесно се удвоява сметка и още по-лесно се
нулира със същите методи на търгуване. После е най-лесно да се намери виновник - мама, тате, приятеля,......![]()
Куре шъ наплашиш девойчето ва
Аз кат чуя за КОЛене на 10-тина сметки и ми прилошава![]()
Все пак парите не растат по дърветата![]()
Абе то всички сме затрили по толкова сметки. Не се плашете, защото обикновено става дума за 150 - 200 левови сметки!
Това са смешни пари за форекса. Виж, ако човек сложи 10 к и ги загуби, тогава си е вече притеснително!
нема страшно... девойка с КОЛ не можеш я уплаши
150-200 лефа са много според мене... мойте сметки дет съм ги изколил са средно по 20-30 лефае, за сметка на туй бройката е над 50...
![]()