Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, да - ентусиазма на ония с общите лафове се поизпари. Иначе по форексните теми не мисля, че се е променило положението... засега.
----------
Kое те накара да зададеш тоя въпрос? Дай да го видим тоя брокер или каквото е там с такъв спред.
Аз виждам спред 0,8 пип, но чак 0,1.. за момента не се сещам.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Според мен тея малките спредове са идеални за скалпери. Иначе ако търгуваш дългосрочно и 3 пипса да е спреда няма проблем.
спреда може и 0,0 пипона да еобаче обикновено таквиз малки вървят с комисьон
и комисьона ку се стори и той малък - да напомним, че и на отваряне и затваряне се плаща
слипиджа па изобщо не го пише у условията
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
един колега си направи сметка , без спред , само комисионспреда може и 0,0 пипона да е обаче обикновено таквиз малки вървят с комисьон и комисьона ку се стори и той малък - да напомним, че и на отваряне и затваряне се плаща слипиджа па изобщо не го пише у условията
после гледа : и спреда вътре ...
При много малките спредове обикновено има изместване на графиките времево та спреда пак си го получават рекламна работа иде реч за под 0,8 пипса
Той спреда си е плаващ чисто пазарен между цена продава и купува, обикновено по 0.2 пипса спред на основните двойки и комисионната вече варира , която получава брокера около 40-60$ на обем от 1М при различните брокери
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ами ставаше дума за брокера capital trust markets и им разгледах сайта, спред на еврото 0.1. Поне така пише. То е ясно , че при по- активен пазар скача, но въпросът е с колко. С такива спредове би било доста удобно за скалпиранеЕ, да - ентусиазма на ония с общите лафове се поизпари. Иначе по форексните теми не мисля, че се е променило положението... засега.
----------
Kое те накара да зададеш тоя въпрос? Дай да го видим тоя брокер или каквото е там с такъв спред.
Аз виждам спред 0,8 пип, но чак 0,1.. за момента не се сещам.
Няколко часа на ден. Последно време, като че ли съм се пристрастил![]()
Има брокери, при които от 00 часа до 2 часа някъде през нощта е невъзможно ( по-точно неизгодно )
да се търгува, защото спреда се разширява както си иска! Обяснението е, че нямало ликвидност!![]()