НАпълно възможно, все пак мириканците имат отколешна традиция, да си друсат войницитеДа, знам! В началото на филма изписаха, че е по истински случай и накрая показаха множество снимки на личностите. Филмчето съм го оценил с 8/10, хареса ми!
Но все пак попрекалиха с издръжливостта на войниците.Освен ако между паданията и куршумите не са взимали/шмъркали някакви "стимуланти", което камерата не е "уловила"
Ето още едно филмче, за действителни събития, ама ще излезе, чак догодина
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (11-06-2014)
Ами те половината сигурно от войниците-пешки ги събират от наркокомуните, панделите или от полицейски сводки. Другата половина пък са още по-бедни и дори сами не могат да си купят дрога та друсат на муфта в армиятаНАпълно възможно, все пак мириканците имат отколешна традиция, да си друсат войниците
Ето още едно филмче, за действителни събития, ама ще излезе, чак догодина
После ако оцелеят им бутнат по някоя ламарина на ревера, едно знаме да си го окачат на верандата и им оставят униформата да ходят с нея по сватби и пак в киреча
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
GGBG (11-06-2014)
Гледайте Теория на хаоса: Джак Райън - ще ви хареса.
[EMAIL="http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=7bf9f93abfce3fc2ec03b588c6a256a4d77c24c e"]
Вчера го изгледах и има базови неща в него, които биха били от полза. Допадна ми най-много изказването, че повечето хора си мислят, че могат да влияят на пазара и затова често стигат до загуби и разочарования. Както и това, че независимо от настроенията на тълпите (страх и алчност), ако следваш собствената си система, имаш реални шансове да успееш.http://www.dokumentalni.com/?p=1738 - гледайте репортерите бе, това знаете ли го?
Абе идеята е да не се панираш и да не взимаш импулсивни решения и да не очакваш да забогатееш за 1-2 годинки
----------
На тоя изкараха ли му читави субки, че един път се мъчих с едни, голям клинч![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Вчера го изгледах и има базови неща в него, които биха били от полза. Допадна ми най-много изказването, че повечето хора си мислят, че могат да влияят на пазара и затова често стигат до загуби и разочарования. Както и това, че независимо от настроенията на тълпите (страх и алчност), ако следваш собствената си система, имаш реални шансове да успееш.
Абе идеята е да не се панираш и да не взимаш импулсивни решения и да не очакваш да забогатееш за 1-2 годинки
----------
На тоя изкараха ли му читави субки, че един път се мъчих с едни, голям клинч
Да, филмчето не е лошо
рвцрвцнрдцндцнцнзцнрдзц
Робин Худ се е развихрил тая година
Това също го бива![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (12-06-2014)
Води се, че е по действителни събития
http://www.imdb.com/title/tt1270262/
Филмчето е добро![]()
ААА тоя наистина е джисток. Помня преди 2-3 годинки само как го дебнех да излезе с хубаво качество да го дръпна. Остана обаче леко подценен по мое мнение! Не толкова като рейтинг, колкото като гледаемост![]()
http://www.imdb.com/title/tt1205537/?ref_=nv_sr_1 - за този вече имаше пост тук. Леко измишльотини, но става. Американците пак се връщат към тематиката един суперагент да разкатае великия Съветски Съюз. Тъпичко, но да рупат там пуканки и да пият кола дебелите реднеци
----------
http://www.imdb.com/title/tt1205537/?ref_=nv_sr_1 - интересно захвана, но за какво беше цялата дандания, така и не разбрах. Много молим, някой ако е схванал идеята и реализацията на филма, да ми разясни. Благодаря ви добри люде![]()
последният филм коъто гледах и сигурен съм че много малко хора са го гледали се казва ЕРМАНО голям филм беше поне за мен но нали знаете разни хора разни идеали![]()
туй някой гледал ли го е бря
http://www.imdb.com/title/tt2234222/
Танчето Маслинкова голама раб'та![]()