Нормалните брокери печелят от спреда или комисионната и за тях е добре да има повече качествени клиенти които оперират с повече парино разбира се че навсякъде има и фантоми и ако не си направиш труда да се позаинтересоваш от брокера може да изгориш
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Нормалните брокери са в така наречените нормални страни, които все повече намаляват по мои лични наблюдения!
Тук идва въпросът - Кое в България е нормално, че и брокерите да са такива тук? Нали ме разбирате?
Когато живееш в блато няма как да не станеш жаба!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прекалено много се притеснявате за това че някой ще ви открадне хляба още преди да сте го сложили на масатамного се изопачава нещата са много по прости и човек може да си търгува спокойно има достатъчно качествени брокери които си плащат всичко което си изкараш. Не знам защо така се получава , че хората се притесняват за данъчни, за печалбите си , при положение че още дори не могат да търгуват и печелят дългосрочно
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Защото сме в психозата на информационното общество! Нали следите медиите? Всички новини и информации са жестока манипулация и ви приканват към някакви действия, коитоПрекалено много се притеснявате за това че някой ще ви открадне хляба още преди да сте го сложили на масатамного се изопачава нещата са много по прости и човек може да си търгува спокойно има достатъчно качествени брокери които си плащат всичко което си изкараш. Не знам защо така се получава , че хората се притесняват за данъчни, за печалбите си , при положение че още дори не могат да търгуват и печелят дългосрочно
обикновенно ви бъркат в джоба и то за нещо съвсем излишно. И хората са вечно паникьосани и в стрес! Например - все ви обясняват как идва някаква тежка болест и ви съветват с какви
ваксини или лекарства да се предпазите! И вие се тъпчете със скъпи химии, които още повече ви разбиват здравето. А такава болест просто няма! Така е и при форекса!
Аз не познавам нито един човек, който да търгува на финасовите пазари! Говоря за контактите на живо! Обаче всички до един смятат, че това е "много опасна игра", че "винаги се фалира или се губят
много пари", че "това дори не е законно" и т.н. Изобщо не са запознати с нещата, но са им наслоени тези разбирания и ходи ги убеждавай, че грешат!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е така съгласен съмЗащото сме в психозата на информационното общество! Нали следите медиите? Всички новини и информации са жестока манипулация и ви приканват към някакви действия, които
обикновенно ви бъркат в джоба и то за нещо съвсем излишно. И хората са вечно паникьосани и в стрес! Например - все ви обясняват как идва някаква тежка болест и ви съветват с какви
ваксини или лекарства да се предпазите! И вие се тъпчете със скъпи химии, които още повече ви разбиват здравето. А такава болест просто няма! Така е и при форекса!
Аз не познавам нито един човек, който да търгува на финасовите пазари! Говоря за контактите на живо! Обаче всички до един смятат, че това е "много опасна игра", че "винаги се фалира или се губят
много пари", че "това дори не е законно" и т.н. Изобщо не са запознати с нещата, но са им наслоени тези разбирания и ходи ги убеждавай, че грешат!то за това човек трябва да мисли "извън кутията" така да се каже , а не да е от масовката
Ок съгласен съм с теб
Новобранецо
В България имаме общо 9 брокера
И за всички без изключение нищо хубаво не съм прочел
Значи тук има нещо гнило![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
еми нормално е да не чуеш все пак хората са казали ,,българска работа,, има още много хляб да ядеме във всяко едно отношение![]()
Spekulanta (15-06-2014)
Тия девет брокера дали са изцяло български или са просто представители на чужди брокери?
Защото когато бях към бенча при всеки гаф те се оправдаваха, че вината била при американците, а
те били само посредници! Но когато исках да ми дадат координати за директна връзка с американците ми казваха, че
нямам право да говоря с тях, защото съм на договор тук в България! Стари Византийски номера. Накрая се махнах!![]()
ти сега освен тука имаш ли друг акаунт при друг брокерТия девет брокера дали са изцяло български или са просто представители на чужди брокери?
Защото когато бях към бенча при всеки гаф те се оправдаваха, че вината била при американците, а
те били само посредници! Но когато исках да ми дадат координати за директна връзка с американците ми казваха, че
нямам право да говоря с тях, защото съм на договор тук в България! Стари Византийски номера. Накрая се махнах!или само с бонусарката бръмчиш
Вече нямам никъде освен тук. Но освен бенча съм минал и през СТС и традера. Това малко ли е?
Навсякъде ставаше някакъв гаф и си измиваха ръцете, че ме разбират, но не зависело от тях!
Всъщност всички брокери имат една "желязна точка" в договора - При спорове между брокера и клиента, по
които не може да се стигне до общо съгласие се приема брокера за прав! Не го формулирам точно, защото е завъртяно и засукано, но адвокат ми изясни,
че е точно така! Исках да съдя едните, че ми затриха едни поръчки от историята, а по договор са длъжни да я пазят, но добър адвокат ми каза, че
тия имат толкова пари и могат да точат делото с години, а дотогава аз ще изхарча сума ти пари за съдебни такси и експертизи. Просто нямало смисъл!![]()
Spekulanta (15-06-2014)