Но как така ?
Брокера ми дава само котировки нищо повече
И си печели от спред и от суап .
а аз си печеля от финансовите пазари![]()
Но как така ?
Брокера ми дава само котировки нищо повече
И си печели от спред и от суап .
а аз си печеля от финансовите пазари![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ем той може да си печели от спредове и комисионни брокера, ама 80 000 лефа са си 80 000 лефа както и да ги погледнешку не му пука за реномета на брокера или ако няма кой да го насмете съдебно (регулативен орган демек) - обикновено е по-добре да не са там 80-те хиляди лефа
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А има ли начин кат се играе с голями суми индивидуален играч да излезе сам на пазара някакси и да прескочи брокерите?
Или май трябва да стане един вид брокер за да е възможно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що пък да няма файда да си вържеш гащите и никой да не може да те такова в гърба.
Даже вече се сещам за двама желаещи съдружници ако шъ ставаме брокер само за нас си.
Спекуланта и Оги са навити без да ги питам.![]()
Да но не са малко тези които печелят и от губещите клиенти , понеже все пак над 90 % са такива
просто изнасят само една малка част от поръчките
И когато се появи печеливш клиент при такъв брокер, той започва да прави всичко възможно да го изгони
Spekulanta (15-06-2014)
И по-млако пари да са не е оферта да се вкарват при съмнителни брокери без регулацияем той може да си печели от спредове и комисионни брокера, ама 80 000 лефа са си 80 000 лефа както и да ги погледнешку не му пука за реномета на брокера или ако няма кой да го насмете съдебно (регулативен орган демек) - обикновено е по-добре да не са там 80-те хиляди лефа
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
требе да се гледа от къде иде регулациятаче и с цели регулативни органи е ставал калабалъка, не само с брокери
не навсякъде са едни и същи регулациите общо взето
![]()
Е разбира се , но мисля , че не е трудно да се разпознае свестения брокер от масата не толкова качествениа иначе за всички има лоши коментари и за Сити и за Екзанте също има лоши коментари нищо че там минимума е по 10К $
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ами то светът във всички области така се регулира, че системата е богатите да стават все по-богати за сметка на
тоталната мизерия на останалите. На форекса е същото и брокерите няма как да не печелят от фалиращите.![]()