Стига беееее, ... таман взе да ма радваш и пак почна да са цепиш неподготвен, ееей маааму и мечка ....
Тая, ... баба ти, много умна ше излезе ...
Звездо, на ква платформа е твоя чиляк ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Звездолин (07-06-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен първата ми цел в живота е да те радвам, разбираш ли? Ха ха ха!
Дори за погребението си ще се облека с нов костюм, за да не те
разочаровам! Ха ха ха! Майтапа настрана! Я кажи чувал ли си за
някакъв форум МТ5?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж тук ................... https://www.google.bg/
Треа все да намериш нещо за МТ5.цом![]()
Ей и да гугълнеш та мързи, ... баси и пенсията си ... ей ти го:
https://forexdengi.com/
И там дават бонуси, ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (07-06-2014)
Ся ще почне да суче бонус и от там............................
Е намерих го и то предварително! Това се подразбира. Това е форекс портал с руски произход.
Имат и форум на английски език. Така и не намерих връзка с нашия форум или с Инстата!
Затова питам тук.
Spekulanta (07-06-2014)
Забрави, аз съм зле с руския език и няма да се справя с падежите. Най-много да падна
върху някоя красива рускинка. Но бих го направил ако тя е добра и във форекса и
е задължително да ползва MACD индикатор.![]()
Да не се опитваш нещо .........................![]()
![]()
Ако е така си голям
.................................
пенман ей ти го и индианският форум http://*************.com/
Аз на други към Инстата не съм попадал
Въй нещо ми цензурират линка![]()