Данчо аз работя с МАКД и го следя този индикатор вече осма година ва ей това не е шега
И аз съм доволен от него .занчи всеки си има мнение![]()
Данчо аз работя с МАКД и го следя този индикатор вече осма година ва ей това не е шега
И аз съм доволен от него .занчи всеки си има мнение![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е няма лошо ва щом го ползваш и ти носи увереност
ма предполагам за да ти потвърди анализите а не да ти покаже посоката и входа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Посоката зависи точно искаш ?
И как търгуваш ?
Да и посоката ми показва
Пак казвам всеки има различно виждане и мнение
Всяка стъпка му следя на този индикатор
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
MACD винаги е полезен, но е важно да правиш комбинация с други индикатори, за повече сигнали.
откъде знаеш, че ще е мизерноако се стремиш към оцеляване е твърде вероятно първите няколко опита да не оцелееш наистина, обаче ако се стремиш към нещо много повече - дори минимален успех ще осигури оцеляването
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (07-06-2014)
Куре,ти топки ли му пожела да му пораснат на стари години.
Тия топки растат в по раншни години от живота на човека.![]()
Защото една стратегия за да работи дългосрочно трябва да е доста по-интелигентна от това да бъде базирана на един индикатор само, а когато това трябва да се превърне в робот наистина е въпрос на оцеляване. Пробвал съм не малко роботи от типа, всички са много зле както и да ги настройваш, дори говоря за печалба само защото хипотетично приемам, че може и да може макар да не съм видял все още![]()
Браточка,простите неща са най ефективни,лично мнение.Защото една стратегия за да работи дългосрочно трябва да е доста по-интелигентна от това да бъде базирана на един индикатор само, а когато това трябва да се превърне в робот наистина е въпрос на оцеляване. Пробвал съм не малко роботи от типа, всички са много зле както и да ги настройваш, дори говоря за печалба само защото хипотетично приемам, че може и да може макар да не съм видял все още![]()
вероятно грешката ти е в "от типа"повечето индикатори немат нищо общо с мат'матиката дет седи зад куркодиля
и съответно не са от тоз тип
твърде вероятно даже е всички експерти коит си виждал и пробвал да нямат нищо общо с туй
![]()
И моето мнение е такова, само че тук е малко като да цепиш лист хартия с мотика, хубаво базово и просто ама поне малко нещичко се иска за да се случват нещата. Този подход е в случая е крайно ограничен и математиката докато се превърне в робот го ограничава още толкова.