тук нещата опита до кои са приоритетите на човек , след като приоритета ти е да пиеш и пушиш цигари , винаги ще отделяш пари за тях ,колкото и да нямаш,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А обичам и да ям пържоли с бира, така че и за тях ще намирам финансиспирам цигарките, ама пържолка трябва да има
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ами и аз предпочитам пържола и бира пред циагитеВъобше той май всичко е по добре пред цигарите ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е. Гаден порок. И аз съм пушач, кофти работа. От скоро реших да си купувам тютюнеца ифилтърчета и да си ги свивам на ръка, така пуша по малко.
То цигарите, ако не вредеха толкоз на здравето, не е лошо. Разтоварват при напрежение. Пушил съм ги 30тина години. А тая година ще направя 10 от както съм ги отказал!! И па ми се пуши. Но все отлагам за някой бъдещ момент!!
Добре, че отлагаш щото кофти. Единственото положително е че хващаш тен без да си ходил на плаж.![]()
Бе друго си е сутрин на гладно една хубава цигарка към кайвето.
Определено. Санах днес в 7:30 чак сега си правя кафето. И иЛизам на терасата да дръпна с цигарето![]()
Аз пък се отървах от тази зависимост (пушенето) аи иначе съм ги пушил над 20 год
И сега ми е по добре да ви кажа ......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз па сутрин никога не ми е било кеф да пуша преди да хапна нещо да закусваминак кът се събудя докът изпия кавето обичам да се разхождам кът дроб из къщи
![]()