Сигурно има доста хора търгуващи на големите графики, но риска ти за всяка сделка се определя от размера на стопа, ако имаш 100 пипса на Н4 стоп и 20 пипса стоп на по-малък фрейм се сещаш, че стойността на спечелените пипсове става съвсем друга.
Сигурно има доста хора търгуващи на големите графики, но риска ти за всяка сделка се определя от размера на стопа, ако имаш 100 пипса на Н4 стоп и 20 пипса стоп на по-малък фрейм се сещаш, че стойността на спечелените пипсове става съвсем друга.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също търгувам на големите графики,но ми интересува дали има хляб тези позиции да са дългосрочни и дали има някакви общи препоръчителни правила при толкова дългосрочни позиции.
И на кои от големите графики е препоръчително да се влиза на такива позиции и да се следят последващите движения до желаният резултат?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма никакви правила, ползваш Н1 и Н4 примерно. Важното е колко ти е голям стопа на фона на лимита с оглед размера на печалбата, броя пипсове нищо не значи. На всички тези въпроси, които задаваш трябва сам да откриеш отговора за да има някакъв смисъл за теб. Това става с много часове пред монитора правейки бактестове и анализ, след това проба наживо и т.н. Хляб има във всичко ако можеш да го правиш, ако не няма в нито един метод за търговияАз също търгувам на големите графики,но ми интересува дали има хляб тези позиции да са дългосрочни и дали има някакви общи препоръчителни правила при толкова дългосрочни позиции.
И на кои от големите графики е препоръчително да се влиза на такива позиции и да се следят последващите движения до желаният резултат?![]()
А бе никакви тестове няма да правя камо ли анализи.Няма никакви правила, ползваш Н1 и Н4 примерно. Важното е колко ти е голям стопа на фона на лимита с оглед размера на печалбата, броя пипсове нищо не значи. На всички тези въпроси, които задаваш трябва сам да откриеш отговора за да има някакъв смисъл за теб. Това става с много часове пред монитора правейки бактестове и анализ, след това проба наживо и т.н. Хляб има във всичко ако можеш да го правиш, ако не няма в нито един метод за търговия
Директно ще му ръгна някакъв обем да видим за какво ми говорят звездите по този въпрос.
Ама сега ми е малка сметката за такива дългосрочни позиции и вярно ще ме удари кола ако му ръгна както смятам първият път за експеримента 0.1 лот заради евентуалните корекции.
Според мен трябва да се влиза на Н4 и на нея да се следи в последствие.
Говоря за профит от порядъка на 400 пипа и нагоре до звездите.![]()
абе не се знае може да го има късмета на начинаещия и да удвоиш набързоА бе никакви тестове няма да правя камо ли анализи.
Директно ще му ръгна някакъв обем да видим за какво ми говорят звездите по този въпрос.
Ама сега ми е малка сметката за такива дългосрочни позиции и вярно ще ме удари кола ако му ръгна както смятам първият път за експеримента 0.1 лот заради евентуалните корекции.
Според мен трябва да се влиза на Н4 и на нея да се следи в последствие.
Говоря за профит от порядъка на 400 пипа и нагоре до звездите.![]()
А бе зарежи удвояването,има време да стигнем и до това.
Както казах не ме е шубе да го направя и сега,даже виждам наченки на графиките в момента за подходящ вход на такава позиция,в понеделник вероятно ще е достатъчно сигурен за скок в дълбокото.
Но наистина сметката ми няма да издържи такива корекции особено в началото.
Идеята ми е да ползвам такива позиции като прасето касичка което събира спокойно парички докато аз си вдигам адреналина с по краткосрочни позиции.![]()
От статистиката не може да се прецени точно за какво става дума, но вероятно това е търговия без стопове, която в умерелия месец април е минавала безнаказано![]()
аз не мога да разбера какъв е смисъла да се следят резултатите на някой трейдър колко спечелил и за колко време![]()