Знам го Ива и не те баламосвам за да ми се връзваш, а ти давам повод да си помечтаеш. В това няма нищо лошо нали?Бибко, какви утопии, вярно, ми приказваш? Нима не знаеш че Китай е една от страните, в която най-арогантно и брутално се погазва човешкото достойнство и свободата на личността. Русия не изостава също в това отношение...... Какви ми ги говориш? Наистина ли очакваш да ти се вържа?![]()
Последна редакция от Bibco : 19-05-2014 на 18:35
нали за това има ООНили ООН не беше създадена с тази цел
иначе съм съгласен, възможност за регионални кофликти много, но пък 'световния полицай' да налива пари, за да се засилват, е в разрез с разбирането ми за 'полицай'
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако чакаме на ООН в момента да има поне 10-на регионални конфликта.. С. и Ю. Корея, Пакитстан и и Индия, Виетнам и Китай, Турция и Гърция и т.н...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
вярно еи обслужва интересите не на замесените в конфликта, а на онези които мътят водата, или поне за момент това съм видял, че правят
поразрових се, не много, и попаднах на историята на ООН въобще не е била заложена идеята за мироопазванебой с Немция, Япония и Италия, уви там някъде се споменава и за Мирната Конференция в Хага, за използването на 'инструментариум' за мирно решение на горепосочените локални конфликти, възможни войни и т.н. и си викам, абе значи е можело, можело е ала корпоративни и колонизаторски идеали са наклонили везните с времето
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Горките дечица.....Ето ти и на теб малко видео, да си помечтаеш...................
http://mamita-bg.com/2012/08/05/ujas...ichetata-v-ko/Незнам какво друго да кажа....
.................................................. ..............................................
ivaceda (30-05-2014)
това е ужасно трябва тези хора да ги съдят и накажат... това е направо недопустимо!!!!
Бибко, аз нямам нищо против икономическите постижения на когото и да било. Но имам против, когато едностранчиво се възхваляват тези постижения на фона на всички останали неуредици в страните, които се хвалят с тях - особено безобразията с правата на човека и лошото отношение към деца, възрастни, болни, инвалиди, животни.
Да, горките дечица..... Това също е Китай. И това е цената на успеха на китайските спортисти на Олимпиадите.
Още малко новини от същия този Китай:
Китай ще започне отново спрените преговори за построяване на пристанище близо до кримския град Евпатория на стойност 3 млрд. долара, съобщи кримският вицепремиер Рустам Темиргалиев, цитиран от ИТАР-ТАСС.
Инвестицията от 3 млрд. долара ще даде начало на осъществяването на плановете на Пекин да вложи общо 10 млрд. долара в развитието на полуострова. Те бяха обявени от китайската страна още преди оттеглянето от власт на бившия украински президент Виктор Янукович. Освен към морския курорт на Черно море Евпатория парите ще бъдат насочени към модернизирането на пристанището в Севастопол и към създаването на икономическа зона в Крим за електроника и IT компании.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/...sticii_v_krim/
Те китайците къде ли не влагат пари днешно време?Китай ще започне отново спрените преговори за построяване на пристанище близо до кримския град Евпатория на стойност 3 млрд. долара, съобщи кримският вицепремиер Рустам Темиргалиев, цитиран от ИТАР-ТАСС.
Инвестицията от 3 млрд. долара ще даде начало на осъществяването на плановете на Пекин да вложи общо 10 млрд. долара в развитието на полуострова. Те бяха обявени от китайската страна още преди оттеглянето от власт на бившия украински президент Виктор Янукович.Иначе е добре за Крим, определено хората ще се радват че са се махнали от Украйна.
Третипип, не забравяй, че Украйна, въпреки природните и ресурси, я докара до просешка тояга кликата около човека на Путин - Янукович. И Путин пак си го прибра под крилото, въпреки всичко. Което ме кара да си мисля, че това е била и целта му - една бедна, разорена, зависима Украйна, с очакването, че поради окаяното си икономическо дередже че ще бъде и послушна......... Да, ама не.
Хах, защото Янукович е дошъл в една просперираща и благоденстваща държава на власт. Преди него е цъфтяла и връзвала. Особенно при Тимошенко.![]()