Девойка казва на приятеля си:
- Ти вече не ме обичаш! Преди всеки ден ми носеше цветя...
- Глупости! Обичам те безумно! Просто вече не живея до гробищата...
Девойка казва на приятеля си:
- Ти вече не ме обичаш! Преди всеки ден ми носеше цветя...
- Глупости! Обичам те безумно! Просто вече не живея до гробищата...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
GGBG (23-05-2014), tretipip (23-05-2014), mck (23-05-2014), Emil Enchev (26-05-2014), nnikos (30-05-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (23-05-2014), D-12 (26-05-2014), Emil Enchev (26-05-2014), GGBG (26-05-2014)
Крикор и Гарабед се заяждат:
- Крикор, кога си роден?
- Защо питаш?
- Да ти подаря едни пердета, че по цял ден ви гледам със жена ти как се гоните голи из къщата.
- Гарабед, а на теб кога ти е рождения ден?
- Защо питаш?
- Да ти подаря един бинокъл, за да видиш чия жена гоня.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (26-05-2014), Emil Enchev (26-05-2014), GGBG (26-05-2014)
D-12 (26-05-2014), GGBG (26-05-2014), Emil Enchev (26-05-2014), nnikos (30-05-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
GGBG (26-05-2014), Emil Enchev (26-05-2014), kmv (26-05-2014), mck (26-05-2014), Novak (30-05-2014)
Двама роми си говорят:
- Абе, ти е*ал ли си медицинска сестра?
- Е, баш медицинска не съм…
.................................................. .................................................. ....
hncmchchcvcmvmvmcvmcvh
Последна редакция от GGBG : 26-05-2014 на 22:55
Бисери от матурата
.........
1. Вапцаров пише новата поетика по време на българската литература.
2. Вапцаров твори в свое направление, което се поделя на различни дялове.
3. Вапцаров отрича изкуството. Той мисли, че то не влияе положително на хората.
4. В своите творби Вапцаров използва лирика и така прави от непоетичните неща поезия.
5. Героят е качен на коня на Крум. Той вижда шосе, след туй трева и започва да задава много въпроси.
6. Жребица означава, че момичето е твърде разкрепостено.
7. Изкуството има приятно свойство да се нагажда на всеки поотделно.
8. В дървото край шосето ръмят славеи.
9. В началото героите се срещат случайно, като участват в пътнотранспортно произшествие, а в следващия момент се целуват, сякаш са двойка.
10. Два автомобила се срещат в удар. От вътре излиза момче с момиче на ръце. Въпреки това на дървото спокойно стой славей всякаш нищо не се случва(запазен правопис).
От резюмето:
1. Българските малчугани от Западна Европа достигат връстниците си от САЩ по затлъстяване.
2. Всеки пети учен у нас е с наднормено тегло.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark