Ама верно някои хора си мисля, че работещите по фондовете са някакво по-нисшо нивоХората с милионите явно са мнооого глупави да си дават така парите....
Ама верно някои хора си мисля, че работещите по фондовете са някакво по-нисшо нивоХората с милионите явно са мнооого глупави да си дават така парите....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето още две
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новобранец (29-05-2014)
Убеден съм че е така. Когато фактите говорят, няма нужда от вярване
А милионерите...бая прости има от тях наистина
Както казва Бъфет или някой друг беше. Уолстрийт е единственото място където хора с ролс отиват за съвет от хора ползващи метрото
Баси парадокса е цялата икономика
Никой за нищо не става в горните слоеве и всичките се изхранват от тези които наистина вършат някаква работа, а не си клатят краката по цял ден.
Много често е точно така и то не само в този сектор , а и в много други![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Най-лесното е да си мислим, че милионерите са по-глупави от нас и с всичките тия пари не могат да си позволят свестни трейдъри, които да ги управляват![]()
А не, това няма как да стане, не и масово
Аз казвам, че за нищо не стават, а това няма връзка с това колко пари изкарват. Разнита актьори и футболисти да не би да са с нещо по-различни от придворните шутове от приказките ? Едни циркаджии и нищо повече.
Това са хора паразити, същите са и икономистите и банкерите. Поне по-голямата част от тях.
Не могат да работят истинска работа, не могат да създават, както създава някакъв продукт един инженер....а бе парадокс
Сбъркан свят е.
Едно плямпало в ютуб ще изкарва милион, защото се прави на шут...луда работа е това.
Късмета може да е проработил за някои по малко интелигентни хора, но веднъж имайки някакво състояние не си мисли, че се прахосва глупаво. Парите по фондовете не са на глупаци, а слаби трейдъри чак няма шанс да има, никой няма да ги вземе без история и опит.
Историята и оптът им е, че са завършили елитен университет, после имали стаж и изпънявали дословно някакви задачи. Както е с проптрейдинг фирмите.
Нищо общо с индивидуалният трейдинг.
После едните отиват и пишат статии(например в блумбърг) какво се е случило през деня, вторите пишат някакви нищо не значещи догадки подобно на вълновиците(пак в някоя елитна информационна агенция), а третите разнасят кафетата, докато им стане време да вършат още по-безполезна работа.
Кажи ми сега как хората с много пари не могат да си позволят цял отбор такива интелигентни индивидуални трейдъри?![]()
Ти сам го каза. Нямат дадените отчети. А веднъж успели да ги получат, няма да отидат да работят за друг.
Че аз като взема да изкарвам по 5К средно на месец, някой и 20К да ми предлага, за да му работя, няма да се съглася.