Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първи въпрос - къв ти е браузъра ...?
Втори въпрос - с Контрол и плюс сигурен ли си, че не става ?
Трети въпрос - виждал ли си някога МТ4 ?![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Май е време да се отнеса сериозно към парите си в сметката иначе ще приключат безславно.
Най големият ми проблем е че щом има пазар значи АЗ трябва да играя на него нон стоп.
Отделно тази седмица ме гони страшна каръщина не само във Форекса ами отвсякъде и по принцип хич не съм на кеф та взех да ползвам търговията за разтоварване като някаква игра.
Във Форекса специално се случиха някои много левашки моменти които ми струват над 1000 долара загуби,не съм в стрес от тези моменти но не е гот да губя такива пари за няколко дни на фона на въшливата ми първа сметка.
Както и да е шоуто трябва да продължи,няма да се предавам със сигурност.![]()
Последна редакция от Звездолин : 29-05-2014 на 16:36
Важното е да се движат някакви париМай е време да се отнеса сериозно към парите си в сметката иначе ще приключат безславно.
Най големият ми проблем е че щом има пазар значи АЗ трябва да играя на него.
Отделно тази седмица ме гони страшна каръщина не само във Форекса ами отвсякъде и по принцип хич не съм на кеф та взех да ползвам търговията за разтоварване като някаква игра.
Във Форекса специално се случиха някои много левашки моменти които ми струват над 1000 долара загуби,не съм в стрес от тези моменти но не е гот да губя такива пари за няколко дни на фона на въшливата ми първа сметка.
Както и да е шоуто трябва да продължи,няма да се предавам със сигурност.
А щом има пазар не, но има ли движения, хубаво е да си в сделка
400коня кола имаш, разтоварвай с нея. Аз утре ще правя към 1000км преход отново, че ми писна тази седмица от пазара.
Загубата на пари при никой здравомислещ индивид не бива да е гот
Шоуто е хубаво, но на пазара трябва да се подхожда с отговорност, стабилност и пълна дисциплина![]()
Ето ти директен линк към снимката.
http://media.snimka.bg/s1/3521/033286627-big.jpg?r=0
----------
Тия всички чудни скриншоти които съм сложил тук са по моята стратегия играни.Важното е да се движат някакви пари
А щом има пазар не, но има ли движения, хубаво е да си в сделка
400коня кола имаш, разтоварвай с нея. Аз утре ще правя към 1000км преход отново, че ми писна тази седмица от пазара.
Загубата на пари при никой здравомислещ индивид не бива да е гот
Шоуто е хубаво, но на пазара трябва да се подхожда с отговорност, стабилност и пълна дисциплина
Проблема е че след такива сделки нямам да кажем известно време читави сигнали според стратегията ми и започвам да си търся къде да влезна уж на бързо и да бягам за спорта ама почти винаги затъвам по този начин.
Та така от скука се таковам сам в гърба.
Тая кола по принцип нямам време да я карам,тоест карам я всеки ден но не навъртам някакви много километри,има няма около 800 на месец максимум.
За последното съм съгласен с теб,признавам че се лигавя на моменти![]()
Знам че не вярваш ама не е това точно проблема,тези скриншоти играни по стратегията ми и сериозно са с добри резултати,няма да отстъпя от това ми мнение.
Просто ми липсва дисциплина и да не се стремя постоянно да съм в сделка на всяка цена по всяко време.
Причината е че съм нетърпелив да увелича тази сметка до едно определено ниво което да ми позволи да играя по спокойно и дългосрочно и искам бързо да я увелича за да дойде този момент по скоро.
Та това е голата истина за агресивният ми темперамент на игра на този етап.![]()
Дисципиплината и търпенито са важни, така че трябва да поработиш и върху тях ( виж 100-то той е спец по психиката)
Просто ми липсва дисциплина и да не се стремя постоянно да съм в сделка на всяка цена по всяко време.
Причината е че съм нетърпелив да увелича тази сметка до едно определено ниво което да ми позволи да играя по спокойно и дългосрочно и искам бързо да я увелича за да дойде този момент по скоро.
Но 1 пип да ти се равнява на 1% от акаунта си е чист хазарт и проява на нетърпеливост
Ако искаш не приемай моя съвет, все пак парите си ги изкарал от твоя джоб, а не от моя .