Еми нормален риск все пак ако се случи нещо непредвидимо да може да реагираш адекватно , а не докато разбереш че системата не сработва да се окажеш без една стотинка в акаунта![]()
Еми нормален риск все пак ако се случи нещо непредвидимо да може да реагираш адекватно , а не докато разбереш че системата не сработва да се окажеш без една стотинка в акаунта![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Въпроса е да няма сценарии, в който по каквато и да било причина да е възможно да загубиш бързо повече от примерно 10% от акаунта. А влизайки с 5% и нагоре риск, което е класика за бързаците е достатъчно да сгрешиш някъде, да улучиш гап или шиш и да изчезнат 20-30%.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опасно си е аз преди и с 5% съм търгувал , но не ми беше конфортно и сега съм на 2.5% риск на сделка. Но аз съм разбрал, че нещата няма да станат за 7 месеца, а за седем години - например. Всичко над 40% годишно е добре дошло![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
40 % годишна доходност си е прекрасно, дори да си ги дърпаш периодично всеки месец.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прекрасно ще е 40% на година,но ако акаунта е поне 100к иначе няма да стигат ако само от това се вади хляба.А кой би рискувал да вкара 100 бона,при положение че повечето са още в етап на дооткриване на вечно работещата система![]()
С хубав акаунт и търговия на големи фреймове е прекрасно, но ако се търгува на малък фрейм е възможно да се изкара чувствително повече пък макар и с цената на повече работа.
То и на голям фрейм се правят повече от 40% , но го дадох като минимална цел, която човек да гони и сравнително лесно да постига. Това е бизнес, който до преди 20-30 години не е бил достъпен за нас и частните лица в този вид търгувия са били главно хора от банкерски фамилиидори търговските банки е трябвало да плащат луди пари наем за машините, с които се е извършвала валутната търгувия. Така че това е бизнес, в който се работи с пари и с пари се правят пари, а това че брокерите използват наивността на хората, че с малки суми ще станем милионери е друго нещо
![]()
Разбира се че е така, но също позволяват и на хора с малко пари да вадят някакъв доход от това, с 4-5к се вади една заплата на месец примерно. Сега се сещам, че най-добрите в този бизнес са правили под 20% на месец.
Трябва да има и такива "наивни" донори на пазара,иначе няма как всички да правят не по 40%,ами дори и по 1% на година
Да за България с акаунт от 4-5К$ човек може да си преживява съвсем спокойно, но понеже често се споменават милиони тука и реално всички мечатаем да забогатеем е хубаво да знаем , че нещата не стават бързо. Иначе ето горе-долу какви са изискванията на малките хедж фондове и тем подобни за наемането на форекс трейдъри и очакванията:
Trading technique:
All strategies are welcome as long as fulfil the following criteria
1. Minimum of 10 trades a month
2. Minimum of 40% profit a year (consistent profits of about ~3% a month)
3. Maximum of 2 consecutive losing months in a rolling 12-month period
4. Maximum of 2 losing months in a 12 month period
5. Accuracy/Hit rate of at least 60%
6. Maximum drawdown of 30%
7. Average gain not more than 2X average loss
8. EAs are allowed
NOTE: Your EA's strategy is safe. A Master/Slave EA set will be provided to you to protect your strategy