Е защо толкова малко ?
Паунда е спаднал 100пипса, евройената 40, еврото е спряло както обикновено.
А ти си на даже на минус. Как може при такава динамика да си мислиш, че проблема ти е в психиката, а не в системата ?
Много си директен де,по тактично му кажи че днес е спал с отворени очи.
Наздраве и по този повод,отвори ми се глътка нещо.:
О па сетих се,паунда беше другата двойка,значи съм пропуснал 200 пипа,мъкааааааа.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мисли, че ти говоря с лошо, далеч не е така и ще го разбереш достатъчно скороДори напълно разбирам как виждаш нещата в момента. Успех ти желая и по-точно да си тук и догодина
----------
20, 20, -10 са позициите, първото беше тиреА половината от продължението на паунда не го хванах понеже не влизам при препродаден индикатор. Обикновено в такива дни се хваща цялото, но това е трейдинга...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолине, радвам се на ентусиазма тиНаистина
Проблема е в самият подход. Действаш директно и без да си правиш нужните изводи, поне засега. Разбираемо е, нов си.
Иначе и 1000пипса може да си изкарал (правил съм 600 за ден), но има значение какви са били сделките, обемът им, риска за всяка една и общият риск от всички заедно.
От огромно значение в трейдинга, е да можеш да систематизираш в конкретни правила това което правиш.
На какво се базират действията ти и да си наясно с резултата им, още преди краят им.
Трейдинга е бизнес на гадаене и за да можеш да гадаеш добре, ти трябва системност и да можеш тази системност да я прилагаш.
Какво си постигнал за една-две седмици...няма особена тежест. В момента стреляш на посоки.
Аз пък съм близнаци, много мразим някой да ми казва какво може и не може![]()
L1914 (28-05-2014)
Е то и аз съм близнаци и много обичам когато някой ми помогне в бизнеса с информация![]()
Значи ясна система имам вече,все още си позволявам леко да я нарушавам,но с премерен риск и за това снощи сложих стоп защото точно такава извън системата ми позиция отворих.Звездолине, радвам се на ентусиазма тиНаистина
Проблема е в самият подход. Действаш директно и без да си правиш нужните изводи, поне засега. Разбираемо е, нов си.
Иначе и 1000пипса може да си изкарал (правил съм 600 за ден), но има значение какви са били сделките, обемът им, риска за всяка една и общият риск от всички заедно.
От огромно значение в трейдинга, е да можеш да систематизираш в конкретни правила това което правиш.
На какво се базират действията ти и да си наясно с резултата им, още преди краят им.
Трейдинга е бизнес на гадаене и за да можеш да гадаеш добре, ти трябва системност и да можеш тази системност да я прилагаш.
Какво си постигнал за една-две седмици...няма особена тежест. В момента стреляш на посоки.
Аз пък съм близнаци, много мразим някой да ми казва какво може и не може
Уча се от грешките си определено,тази загубена сделка днес също за мен е полезен урок и това ми е пределно ясно.
И бъди сигурен че не съм от хората които стрелят на посоки иначе нямаше вече да съм на реална сметка.
И такива цифри 600 пипона не споменавай в присъствието на 100 че ще рипне до тавана.
Наздраве.![]()
ей това е най-важното нещо, всички да го запомнят....ако могат де.............От огромно значение в трейдинга, е да можеш да систематизираш в конкретни правила това което правиш![]()
Между това да имаш система и да си мислиш, че има система има огромна разлика в главата на имащия я и никаква разлика в главата на нямащия такава![]()
Oleg (28-05-2014)