Звездолин (17-02-2016)
Ами когато си на работа не се пие, този принцип важи за всяка работа.................................................. .................................................. .......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То е така, но нали аз в къщи си работя, та съм подложен на изкушения....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моята последна издънка беше от телефона късно вечерта като проверявах балансите. Купил съм в просъница без да искам 0.10 е/д и се наложи да затварям на загуба на сутринта.
А долар ви ден.
Днес се сбъдна прогнозата на песимистите или поне те така ще си помислят.
Та сутринта от 7ч. се залостих на компа с мотиката на рамо,още от снощи си бях набелязал няколко евентуални опции за вход.
Та първият сигнал се появи бързо и скочих,след малко се появиха още два много добри обаче нямаше пари за тях,така че ги игнорирах по тази причина.
Наложи ми се да зарежа графиките за малко което обаче стана повече време и през това време магарето побегнало като бесно и нещя и повече да се върне и аре честито 127 гущера назад.
Значи не ме яд за загубените пари даже хич,днес губя утре печеля важен е крайният баланс,направи фалшив сигнал подведе ме и като не бях пред компа ме набута,здраве да е.
Обаче заради това че с тия въшливи 600 гущера с които не мога да отварям повече от една смислена позиция изпуснах два перфектни и дашни входа направо ме хванаха бесните.
За какво аз дебна едновременно на 15 графики и накрая мога да се пусна на само една за някакви смислени пари и тя ако ме набута ме връща в първи клас и през това време изпускам други печеливши и пак отново трябва да си играя с некви въшливи обеми от 0.1 за жълти стинки да дебна като ненормален.
Мамка му и магаре.
Само за пример що ме е яд,едното движение което изпуснах е почти 100 пипа.
Другото вече даже не помня кое беше ама не бяха под 50 пипа.
Факана история.![]()
Последна редакция от Звездолин : 28-05-2014 на 15:51
Няма защо да те е яд, това дори не беше прогноза, а сигурен сценарии. Това, което правиш е да очакваш да се качиш на голяма сцена и да изпееш професионално песен понеже си я пробвал под душа
Оттук нататък ако има нещо останало от сметката не се занимавай повече, а прецени имаш ли желание и амбиция да отделиш доста време на този бизнес. И ако имаш започвай сериозно...
432 долара има във сметката,след това се пуснах на още няколко но ги направих през просото щото ме беше много яд та ме набутаха малко и те.Няма защо да те е яд, това дори не беше прогноза, а сигурен сценарии. Това, което правиш е да очакваш да се качиш на голяма сцена и да изпееш професионално песен понеже си я пробвал под душа
Оттук нататък ако има нещо останало от сметката не се занимавай повече, а прецени имаш ли желание и амбиция да отделиш доста време на този бизнес. И ако имаш започвай сериозно...
Значи за мен нещата стоят по следният начин!
С тези малка сметка и по начина по който аз търгувам,тоест отварям едновременно по няколко позиции,аз съм с вързани ръце и това просто е невъзможно да се получи.
Защото пак казвам,ако сутринта имах пари достатъчно,щях задължително да ги играя и тези две позиции и резултата щеше да е коренно различен.
А 150 пипа на обем от един долар аз няма никога да се занимавам да го хващам защото това е за мен пълен ташак и загуба на цели 150 пипа с някви въшливи обеми все едно 150 пипа растат по дърветата.
Така че стигаме до една голяма истина,пари се правят с пари!
Туй то.
Звездев за тази работа има стопове (много са полезни особено когато не си пред графиките)
С 0.1 лота 150 пипа са ти 150$ и се равняват на 25% печалба. С другият ти бизнес печелиш ли такъв процент?
Значи сега отваряш с 0.1, после ще отваряш с 1лот и пак няма да ти стигат парите. Каква ти е логиката тогава в това което си мислиш ?432 долара има във сметката,след това се пуснах на още няколко но ги направих през просото щото ме беше много яд та ме набутаха малко и те.
Значи за мен нещата стоят по следният начин!
С тези малка сметка и по начина по който аз търгувам,тоест отварям едновременно по няколко позиции,аз съм с вързани ръце и това просто е невъзможно да се получи.
Защото пак казвам,ако сутринта имах пари достатъчно,щях задължително да ги играя и тези две позиции и резултата щеше да е коренно различен.
А 150 пипа на обем от един долар аз няма никога да се занимавам да го хващам защото това е за мен пълен ташак и загуба на цели 150 пипа с някви въшливи обеми все едно 150 пипа растат по дърветата.
Така че стигаме до една голяма истина,пари се правят с пари!
Туй то.
----------
25%, ма 150$
Като напълни резервоара на S-ката и ги няма![]()
Парите са важните тука, процентите стоки не купуват, парите да
Скъсяваш ли дакса, Левски ?