за него е ясна работатаама това са единични случаи иначе дай боже всеки му
![]()
за него е ясна работатаама това са единични случаи иначе дай боже всеки му
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вълка козина си мени, нрава не! За него си знаем!![]()
Полезни съвети за добър живот
1. Не сравнявайте живота си с този на другите. Нямате представа какво те са преживяли, не знаете техния път.
2. Не се фокусирайте върху негативни мисли или неща, които не можете да контролирате. Вместо това инвестирайте енергията си в положителни представи за настоящето.
3. Просто правете нещата. Знайте границите си.
4. Не се вземайте прекалено на сериозно и не се съдете много строго.
5. Не губете ценна енергия за клюки.
6. Повече мечтайте.
7. Завистта е загуба на време. Вие вече имате всичко, което ви трябва.
8. Забравете проблемите от миналото. Не напомняйте на любимия човек неговите / нейните грешки от миналото. Това ще съсипе щастието ви.
9. Животът е твърде кратък, за да губите време в омраза. Не мразете другите.
10. Никой не е отговорен за щастието ви освен вие.
11. Осъзнайте, че животът е училище и вие сте тук, за да го опознаете. Проблемите са
просто част от учебната програма, които се появяват и изчезват като задача и по алгебра в клас, но уроците които ще научите ще помните цял живот.
12. Повече усмивки и смях.
13. Не е нужно да печелите всеки спор.
Какво ядат в различните страни след запой
http://curious.actualno.com/Kakvo-ja...ews_26132.html
trymetryme (30-04-2014), D-12 (30-04-2014)
Все мазничко фигурира......ама то мазничкото не е ли по-добре да се хапва преди пиене, че да пречи на обсорбацията на алкохола
Абе каквото и да ядеш, на другия ден след запой си е................![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И аз съм на мнението, че по-добре да пия 2-3 пъти по-малко количество от качествен алкохол, отколкото някой смъртоносен БГ-Киров ментак. Е все пак не съм оставал недоволен досега от водките на Търговище и уискито Савой и Блек Рам. Но пък от години (доста станаха вече) рядко съм прехвърлял 100 гр на софра и то максимум до още едно малко отгоре. То като се замисля едва ми се събират 2 литра твърдо гориво годишноВ шкафа ми прашасват 3 хубави уискита и 2 хубави водки и някоя друга домашна ракийка......едната бутилка прашасва от 2011г още
...........Я скивай и някакъв джин имало тук, той пък откъде се взе
..........хм сигурен съм, че и вино имаше ама май жената го изпи
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
emoyambol (27-05-2014)
Ами скарай й се, защо не иска да си делите домакинските задължения.Вкъщи жената пие бирата и виното, аз съм по високия градус
По малко и не толкова редовно, ама важното е да съм в играта и за дезинфекция
![]()