Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той таман навреме си угасна. Късметлия
На около 55някъде май беше, и точно беше започнало нещо да го приболява ръка, рамо, някакви такива и както си карал колело и тупнал
Бил имал високо кръвно.
А другите в квартала не могат да вървят и не мрат ве, не искат ве, кви хора са
Taз медицина колкото хубаво прави, толкова и лошо. Не оставя човек да се оттърве.![]()
Emil Enchev (26-05-2014)
аз пък днес мога да се похваля, че е един от малкото успешни за мен дни напоследък... просто защото не търгувах..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
важно е акаунта да не почервенее като колата ( дето я боядиса)
другото се оправя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поздрави, т.е. имаш пропуснати загуби. Утре със сигурност ще е по-интересно от днес. После пак някой да каже, че фундамента е мента. В ден без новини - по-добре без търговия.
Ммммм .... няма влизам в подробности по първата част, ... по втората - тука си попаднал на точното място ...Звуча ти младежки и дори на моменти наивно детски? Виж, Емо аз съм писател-творец и ние никога не остаряваме. Освен това съм и добър артист и често играя роли. Не го правя, за да прецакам или унижа някой, а за да попадна в среда, която да ме вдъхнови за
творческа изява.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
имаше тука един колега дето преди време все повтаряще, че "новините нямат нищо общо с цената на графиката", ама пусто нещо се затри..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
noreason (26-05-2014)
Емиле , Емиле ...на Вие трябва да говориш на поета
все да те уча ли?
добре че цифрите еднакви са , че инак ....
Да, позна. Още повече, че се занимавам и увличам от психологията и винаги ми е интересно да "разпозная" зад кой никнейм що за човек стои и какви "комплекси избива". Забавно и поучително е.