100, станиславе с вашите отговори на моят пост - доказвате, че съм прав (като магаре на мост сте )(надявам се да не се обидите)
Значи най-важна е психиката, а не системата.
По тази логика всеки ЕА ще е печеливш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти си бруталния спамер човек. тука за нула време 2 еднакви идиотски коментара наръга.
погледни малко темата и ако не я разбираш се омитай. предоволно теми за спам има.
----------
Всеки ЕА който се основава на печеливша система най вероятно ще е печеливш..
Като му поставиш правилните параметри не пречи да не печели. Въпроса е за такива лишпери като нас с по 1000$ акаунти дали това ни устройва.
Защото на един ЕА не може да му вдигаш обема никога. Не може да очакваш повече от 10-20% годишно или рискуваш фалит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прочети пак какво написах, забрави ни нас и нашето мнение, сам за себе си намери поне един трейдър извън форумите, който да твърди нещо различно
ЕА няма да печели, или ще печели далеч по-малко, защото това което вижда човешкото око и е обективно за него, не винаги може да се систематизира в точни цифри, резолюцията куца![]()
Е преди няколко месеца дори Станислав се похвали че от 300 направил 1500.
Е какъв е проблема от 1500 да ги направи 5000 ? И т.н. нагоре ?
от 300 над 1000 ги беше вдигнал за 2 или 3 месеца. Той да каже, че не съм сигурен.
ем те са баш ПУ Темата мойте коментари и двата, бря, Станиславесамо че с таквиз реалистични очаквания е възможно да не ти аресат много много
инак за туй първото си прав
![]()
Гридерите постигат без проблем 30-40% годишна доходност
Нали към толкова държите и вие да сте.
Защо ви е да търгувате ръчно тогава ?
за 2 месеца и нещо беше.. ама точно там беше проблема. риска ми беше 6-7% на сделка и в момента в който стигнах до 2 последователни слаби седмици и се насрах.
и заради много големият риск правих и допълнително грешки и съответно фалирах акаунта. заюото за да го направя от 300 до 1500 ми трябват 500 пипса , а за да го фалирам ми трябват само 200.... което за да се постигне наистина трябва няква брутална система с 80-90% усепваемост, така че никога да няма голям дроудаун.
Добри виж сега, супер елементарно го обяснявам....Станислав е направил 300% за един месец примерно, следващия месец може още толкова да направи, обаче гаранцията е нулева занапред. Във форекса трейдваш резултати за сигурност, няма луд с пари, който да ги профука с 10% риск. Ти търсиш голямата успеваемост точно затова без изобщо да разбираш, че дори да си 80% пак няма да можеш да влизаш с толкова голям риск. Максималната печалба се постига като упражняваш максимален брой пъти тоя едж, който имаш, а не с размера му.
stanislavnba (20-05-2014)
Да си смятал правилно. Защо не намаляш обема пропорционално ?за 2 месеца и нещо беше.. ама точно там беше проблема. риска ми беше 6-7% на сделка и в момента в който стигнах до 2 последователни слаби седмици и се насрах.
и заради много големият риск правих и допълнително грешки и съответно фалирах акаунта. заюото за да го направя от 300 до 1500 ми трябват 500 пипса , а за да го фалирам ми трябват само 200.... което за да се постигне наистина трябва няква брутална система с 80-90% усепваемост, така че никога да няма голям дроудаун.
Не може на 2000 да влизаш с 0.5 и на 1300 пак да влизаш с 0.5 и като паднеш на 1000, да продължаваш да си с 0.5
Това е против всякакви разумни правила